Festival brendova je opet u Lesnini

Kako smo zimu konačno ispratili, dolaskom toplih dana potaknuti smo unositi promijene u svoj životni prostor. Zimsko ruho i tmurne boje smo pospremili u ormare do sljedeće zime te je vrijeme da dom ukrasimo veselim bojama i novim detaljima. Lesnina XXXL i ove godine organizira Festival brendova za svoje kupce. Osim popusta u trgovini, odlične prilike moguće je iskoristiti i putem webshopa.

Brojni etablirani brendovi poput Novel, JOOP i Ambiente sa svojim prekrasnim i kvalitetnim posteljinama, veliki izbor dekora i zavjesa brendova Esposa, razne čaše za različita pića iz Leonardo i Bohemia selection kolekcije, Rosenthal porculanski setovi, praktični dodaci i pomagala za kuhinju visoke kvalitete čelika robnih marki Tefal, Fissler, WMF, Joseph Joseph…u razdoblju od 31.05. do 13.06.2022. odnosno do isteka zaliha su na sniženju su od 15% do 25%.

Lijep pribor za jelo i set prekrasnih porculanskih tanjura upotpunit će savršeno blagovaonski stol, posebice kada nam dođu gosti. Jednostavni tanjuri modernih linija brenda Rosenthal ili pak romantični Tognana tanjuri s različitim dekorima, zasigurno će upotpuniti svako druženje i obiteljski ručak.

Ne smijemo zaboraviti ni čaše za vino Leonardo ili one klasične čaše robne marke Ritzenhoff & Breker, a na odmet neće biti ni elegantan pladanj za tortu.

Dašak udobnosti te raskošne boje i uzorke u tren oka možete unijeti u svoju spavaću sobu dodatkom JOOP ili Bauer posteljine. Prozračne i pamučne posteljine bit će glavna točka spavaće sobe, pogotovo uz dodatak dekorativnih jastučića i pamučnog prekrivača Esposa.

Viseće svjetiljke zanimljiv su dodatak iznad kuhinjskog otoka ili stola. Interesantne kombinacije poput onih drvenih i metalnih ili metala i stakla brenda Dieter Knoll Collection ostavit će sve bez daha.

Proizvodi iz asortimana Festival brendova dostupni su u prodajnim centrima Lesnine: Zagreb West (Jankomir), Zagreb East (Sesvete), Varaždin, Split, Zadar, Rijeka i Pula te na webshopu.