Vrući ljetni popusti u Replayu: ulovite odlične popuste

Svi smo već mislima na moru, godišnji odmori su pred nama i odbrojavanje je počelo. Kadrovi ljetnih outfita vam se u mislima izmjenjuju brže nego Reels na Instagramu? Uzbuđenje raste prije najvažnijeg šopinga koji nas uvodi u ljetne morske priče? U tom slučaju imamo sjajne vijesti za vas koja stiže iz omiljenog Replay-a, iz omiljenog Replay-a jer do 31.svibnja traje vruće sniženje do čak 45% u svim Replay trgovinama te na web shopu i to na cijelu ovosezonsku kolekciju proljeće/ljeto.

Unatoč naglim vrućinama, moramo priznati da jedva čekamo obnoviti ljetne komade odjeće prije godišnjih odmora, a sama pomisao na more i brončani ten, naravno, uz odgovorno sunčanje, u nama budi modnu inspiraciju za odlične ljetne outfite.

Za tople, ljetne večeri tu su elegantne kombinacije, a za savršenu fotografiju na špici negdje uz more odaberite nešto od casual komada uz obvezan accessories koji će zapečatiti Vaš ljetni, instagram look.

Uz ovakve trendy komade, neće nedostajati inspiracije za dobar kadar. Stoga se slobodno krenite pripremati za početak ljeta uz sjajne cijene i bogati izbor odjeće i obuće. Kolekciju provjerite u najbližim Replay poslovnicama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku te online na Reverto web shopu.