Tri savjeta kako se dobro pripremiti za sezonu festivala

Nakon dvogodišnje pauze, konačno ćemo moći ponovno doživjeti onaj pravi festivalski duh. Vrući dani, hladna pića, odlična glazba i energična atmosfera je ono čemu se veselimo, no sezona festivala ipak zahtijeva pažljivo planiranje. Nije sve tako jednostavno kao što kaže pjesma „Eat, sleep, rave…repeat!“ Sada je vrijeme da počnete razmišljati i planirati koje od njih želite posjetiti i što ponijeti! Osim osnovnih stvari koje nosite sa sobom, želite biti sigurni i da će festivalski trenutci ostati zauvijek zabilježeni. Donosimo tri savjeta kako preživjeti vruće festivalske dane i kako stvoriti najbolje trenutke za pamćenje!

1. Nikad dovoljno energije
Znate onaj osjećaj kada ste na partiju, snimate svoje prijatelje kako pjevaju i plešu, atmosfera je na vrhuncu, a vama dolazi obavijest na mobitel – „preostalo vam je još 10 % baterije“? Kako vi lagano gubite energiju, tako ju gubi i vaš mobitel. Kako se to nebi dogodilo tu je Nokia G21 mobitel s baterijom koja traje tri dana te će vam pružiti vikend bez smetnji. Dakle, bez razmišljanja gdje ili kada staviti mobitel na punjenje – samo cijeli vikend uživancije i plesa.

2.Uspomene za cijeli život
Kakav bi to bio festival s kojeg ne možete doma ponijeti uspomene? Ponekad je teško snimiti dobre fotografije uz toliko kretanja na festivalu, ali s Nokia G21 trostrukom kamerom od 50 MP snimanje kvalitetnih fotografija postaje jednostavno. Šareni vatromet ili reflektore pozornice zabilježite noćnim načinom snimanja kako biste kasnije ponovno pregledali te spektakularne prizore.

3.Boca s vodom
I na kraju – ne zaboravite uvijek ponijeti sa sobom vodu jer ljetni dani su vrući pa se nečime treba i osvježiti i ne dehidrirati.