Sandale u kojima ćemo koračati ovog ljeta

Približavanjem ljeta, sve su češći odlasci na more za vikend, zabave na otvorenom i razna druženja u dobrom društvu negdje na suncu. Za sve nabrojane prilike, ne možemo zamisliti idealniju obuću od sandala. U svakom ormaru potrebno je pronaći mjesto za par sandala koje će outfit za tople dane jednostavno podignuti. Upravo zato nova kolekcija Mass obućedonosi bogati izbor različitih sandala za sve nadolazeće ljetne događaje.

Nisu više samo „ugly“ tenisice in, na scenu dolaze „ugly“ sandale
Obuća koja je izazvala pravu modnu revoluciju svakako su bile robusne tenisice, sada isto to ponavljaju i „ugly“ sandale. Njihova robusnost i udobnost čini ovu obuću još posebnijom, a izbor modela s platformom i rezanim gumenim potplatima sve će oduševiti. Ako želite dodati zanimljiv touch stylingu „ugly“ sandale mogu se kombinirati s kratkim svilenim čarapama! Robusne sandale možete pronaći u kolekcijama brendova Dr. Martens, Re-play, Buffalo, Pepe Jeans i Creator.

Povratak elegancije u svakodnevicu
Svima toliko obožavana elegancija vraća se na gradske ulice. Nije bitno o kojoj se prigodi radi, samo je važno da su sandale s potpeticom. Elegantne štikle optički produžuju žensku figuru i savršeno upotpunjuju ljetnu odjeću. Od vječnog klasika tankih do četvrtastih i punih potpetica, svatko će pronaći nešto po svom ukusu.

Također, ne smijemo zaboraviti na boje, pastelne boje vodit će glavnu riječ. Trendi bottega pletenica, sandale prepune svjetlucavih detalja i zanimljivih uzoraka obilježit će ovo ljeto.

I za kraj…dječje sandale!
Kod dječje obuće najvažnija je kvaliteta i materijal, no također ne smijemo zanemariti izgled. Mali modni entuzijasti vrlo dobro su upoznati s najnovijim trendovima obuće. Mališane će zasigurno dojmiti motivi jednoroga i Disneyjevih junaka, ali i deblji potplati, detalji poput mrežica i kamenčića, zanimljivih uzoraka koje također možemo vidjeti na obući za odrasle.

Inspiraciju za savršene sandale potražite na policama MASS trgovina i webshopu. Koračajte glamurozno ovog ljeta u sandalama koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim!