Iz maštovite zemlje Palama stižu nove igračke ljame

Mekanim krpenim lutkicama i drugim igračkama u Ne.Ne.Ne. multibrand trgovini pridružuju se eco-friendly plišanci Lama Palama nagrađivanog dizajna poljskog brenda AŻ studio. Ove izdržljive igračke u obliku ljame dolaze iz čarobnog svijeta igre, zrače osobnošću kojom će ispuniti svaki prostor, a mališanima će biti vjerni suputnici u svakodnevnim avanturama.

Kreativni trojac koji stoji iza ovog brenda svakoj igrački individualno pristupa s puno ljubavi i pažnje. Različite ljame nalaze se diljem svijeta, a svaka je jedinstvenog izgleda, kao i zanimanja, koje se može prepoznati po njihovoj odjeći i stilu. Ručno su izrađene od izdržljivih prirodnih materijala koji se dopremaju od domaćih dobavljača, što ih čini još posebnijim i prilagođenim za igru u dječjem društvu.

Osim toga, ovi su plišanci idealni za svu djecu koja imaju alergije jer su igračke punjene organski uzgojenim heljdinim ljuskicama koje su prirodni antialergeni i ne upijaju vlagu. Heljdine ljuskice šuškaju pri držanju igračke, stvarajući tako umirujući zvuk za djecu, a brzo će postati najbolji prijatelj svakog mališana.

U procesu izrade ovih igračaka pazi se na svaki detalj – od načina šivanja do odabira odjeće. Primjerice, svako oko i nosić čvrsto su zašiveni kako bi igračke bile što sigurnije za djecu i vrijeme provedeno u igri. S jednakom pažnjom pristupa se i u odabiru njihove odjeće, koja ljamama daje poseban šarm ističući njihovu osobnost i hobije.

Svaka ljama dolazi s vlastitom putovnicom Republike Palama. Kada ljama otputuje u drugu državu, pomoću aplikacije se njezina lokacija može promijeniti. Tako su ove simpatične ljame pronašle svoj dom diljem svijeta, a neke su ga već pronašle i u Hrvatskoj.
Pronađi svoju ljamu, ali i ostale igračke koje su kreirane u skladu s poštivanjem ekoloških standarda na stranici Ne.Ne.Ne. multibrand trgovine.