Ideje za maske koje možete napraviti sami

Uz miris krafni, mališani se najviše raduju odabiru maski za nadolazeći fašnik, a ove godine imaju priliku izraditi ih potpuno sami. Uradi sam maske od recikliranog kartona koje mališane vode u začarani svijet mašte pravi su hit, prepun mogućnosti i kreativnosti.

Provedite vrijeme sa svojim mališanima i zajedno izradite najoriginalnije maske, a mi donosimo prijedloge.

1.Budite svjetski putnici! Maska koja će vaše najmlađe odvesti u najzabavnije avanture na kojima će upoznati sebe i svijet koji ih okružuje. Ovo je maska koju vole dječaci i djevojčice, a ukrasiti ga mogu s kojim god ukrasima požele.

2.Jedinstveni kao jednorozi, tako će se osjećati svako dijete koje uz pomoć roditelja napravi svoju masku za ovogodišnji fašnik. Podesiva gumica na kacigi čini ga pogodnim za sve uzraste djece, a kostim se može ukrasiti bojanjem ili lijepljenjem naljepnica.

3.Zaplivajte u kreativne dubine kao mala sirena i njezini pomoćnici! Za ovu će masku djeci trebati pomoć iskusnih roditeljskih ruku, ali ne brinite jer uz set dolaze i upute za sastavljanje.

4.Lansirajte se u zvijezde kao astronauti i dotaknite nebeske visine! Dovršite svoju svemirsku misiju, napravite kostim kojeg kasnije možete obojati u bilo koju boju i napravite zajedno krug oko Zemlje.

5.Svako dijete sanja biti superheroj, a ova maska omogućit će im da budu još posebniji! Set za izradu sadržava masku za lice, plašt, pojas i narukvice koje djeca mogu ukrasiti po želji i tako uistinu biti jedinstveni heroji koji će spasiti planet!

Za spašavanje planeta ponekad je potrebno jako malo, a svaka roditeljska odluka može utjecati na to. KOKO Cardboards maske proizvodi su za male i velike superheroje koji odgovorno brinu o okolišu, a pronaći ih možete i u Ne.Ne.Ne. multibrand trgovini.