Ove zime zaboravite na suhu kožu

U lijepoj i zdravoj koži se osjećamo ugodno, pogotovo u zimsko vrijeme. Kad koža postane suha i ispucala zbog hladnoće, to utječe i na naše samopouzdanje. Rukovanje s grubim i ispucalim rukama postaje neugodno. Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega pomaže obnavljanju kože na problematičnim područjima i pruža olakšanje suhoj i ispucaloj koži.

Od ispucalih peta do površinskih rana
Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega stvara polupropusnu zaštitnu barijeru nad kožom koja podupire prirodni prijenos vodene pare i kisika omogućujući koži “disanje” i jača funkcije prirodne kožne barijere. S takvom zaštitnom barijerom proces regeneracije kože je ubrzan.
Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega spašava kožu: njeguje, hidratizira i regenerira oštećenu kožu. Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega u spreju posebno je dizajnirana za tretiranje većih tjelesnih područja, a ambalaža s raspršivačem isporučuje mast kontinuirano i ravnomjerno.
Zahvaljujući inovativnoj ambalaži s raspršivačem, Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega u spreju omogućuje lagano nanošenje na veće i teže dostupne dijelove tijela čak i kada se koristi okrenuta naopako. Ambalaža omogućuje jednostavno nanošenje, a izvrsna formula osjećaj hlađenja koji umiruje kožu i stvara zaštitnu barijeru koja potpomaže bržem obnavljanju.
Kako bi usnama mogli pružiti hidratantnu njegu u svakom trenutku Eucerin tim stručnjaka kreirao je Aquaphor Lip Repair balzam za usne u praktičnom pakiranju od 10 ml koje stane u svaku torbicu ili džep. Eucerin® Aquaphor Lip Repair balzam za usne pruža olakšanje u 60 sekundi. Klinički i dermatološki dokazano umiruje i obnavlja suhe, ispucale usne.
Nježna, ali učinkovita formula bez mirisa i konzervansa krije se u ambalaži s aplikatorom koju ćete lako ubaciti u kozmetičku torbicu, ponijeti na posao ili koristiti kod kuće. Eucerin® Aquaphor Lip Repair balzam za usne prikladan je za odrasle i djecu stariju od tri godine.
Eucerin Aquaphor mogu koristiti svi članovi obitelji. Od osjetljive dječje kože do mješovite kože tinejdžera te maminih i tatinih ispucalih ruku i peta, svatko može naći svoju primjenu.

Njega koja umiruje i obnavlja
Umirujuća, transparentna formula jednostavna je za nanošenje na problematične dijelove kože kao što su koljena i laktovi, ispucali zglobovi, zanoktice i pete. Sa samo nekoliko sastojaka dobro je podnošljiva na osjetljivoj koži i prikladna za uporabu na djeci i bebama, posebno kod pelenskog osipa.
Eucerin Aquaphor također pomaže kod manjih opeklina i nakon agresivnih dermatoloških tretmana kao što je terapija laserom ili kemijski piling. Koža je regenerirana, zaštićena i obnovljena. Nježna formula ne sadrži antibakterijska sredstva, mirise i konzervanse. Eucerin Aquaphor je pouzdana njega za ozljede i iritacije najosjetljivije kože.
Svaki roditelj zna da su male ozljede neizbježne kad su u pitanju prvi koraci ili dječja igra. Najbolje što roditelj može napraviti je priprema za njegu ozlijeđene kože.
Niti odrasli nisu imuni na ozljede i oštećenja kože. Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega nudi brzi oporavak kože: umiruje bolno područje, štiti ga i potiče bržu regeneraciju. Količina na vrh prsta je dovoljna, ovisno o oštećenom području. Njegu je potrebno umasirati u kožu koristeći vrhove prstiju. Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega u spreju pruža kontinuiranu, ravnomjernu primjenu i puni doseg na većim dijelovima tijela kao što su: ruke, noge i trup.
Eucerin Aquaphor Lip Repair balzam za usne možete primijeniti kad god se vaše usne osjećaju suho i zategnuto i koliko god često želite. Nježna prozirna formula s glicerinom, dekspantenolom i drugim aktivnim sastojcima pruža usnama olakšanje u samo 60 sekundi.
Vrijeme je da upoznate njegu koju može koristiti čitava obitelj! Eucerin je širom svijeta prepoznatljiv i pouzdan ljekarnički brend, a Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega temelji se na godinama stručnosti.

Kako pomaže koži?
Klinički je dokazano da Eucerin Aquaphor obnavlja suhu, ispucalu i nadraženu kožu i ubrzava regeneraciju kože.
Kada je koža zaštićena, regeneracija je brža i učinkovitija. Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega je pogodna za uporabu na koži beba i idealna za ciljana područja tijela i lica.
•Redovita primjena Eucerin Aquaphor obnavljajuće njege hidratizira kožu koljena i laktova i štiti ih od isušivanja.
•Obnavlja ispucale ruke i zanoktice
•Obnavlja ispucale pete za zaglađena i hidratizirana stopala.
•Idealno za njegu manjih površinskih opeklina
•Prikladno za uporabu na suhim područjima osjetljive dječje kože (suhi obrazi, pelensko područje).
•Ubrzava regeneraciju kože nakon zahvata tetoviranja.
•Ubrzava regeneraciju kože nakon kemijskog pilinga ili laserske terapije.
•Hladnoća i vjetar: Učinkovita njega pomaže zaštititi kožu tijekom hladnih i vjetrovitih zimskih dana.
•Stvara zaštitni sloj na koži i sprječava trenje ponavljajuće trenje kože o kožu