Novi Range Rover premijerno u Hrvatskoj

Elegantan novi Range Rover, upravo je predstavljen premijerno u Zagrebu u ovlaštenom Jaguar Land Rover salonu Auto Benussi u Zagrebu odabranim uzvanicima i novinarima.

Luksuzni SUV stigao je u Hrvatsku nakon svjetske premijere koja je održana u listopadu prošle godine u Royal Opera House u Londonu, a prvi primjerci dolaze na tržište u svibnju ove godine.

Tijekom pet desetljeća, Range Rover je predvodio trendove u svom segmentu. Stekao je neusporediv status vrhunskog luksuznog SUV-a za članove kraljevske obitelji, političare, poslovne lidere i slavne osobe diljem svijeta, kombinirajući besprijekornu profinjenost i izvanredne terenske karakteristike.
Novi Range Rover je vozilo neusporedivog karaktera, od besprijekorno dizajniranog eksterijera, do savršenog mirnog utočišta u kabini. Poseban sustav filtriranja temeljen na nanoeTM X tehnologiji smanjuje viruse i bakterije u kabini , uključujući i SARS-CoV-2.

Vanjska paleta boja uzdiže elegantne proporcije i čiste površine novog Range Rovera, dok su opcije boja unutrašnjosti održivije, odgovornije i progresivnije nego ikad prije. Kupci imaju veći izbor materijala i završnih obrada, uključujući inovativne tkanine i taktilni Ultrafabrics™, uz nastavak suradnje Land Rovera s tvrtkom Kvadrat™ – vodećim europskim proizvođačem vrhunskih tkanina. U kombinaciji s Ultrafabrics™ stvara opciju taktilnog materijala koji je lakši i stvara samo četvrtinu CO2 u odnosu na tradicionalnu kožu.

Vođen kreativnošću i željom za savršenstvom, ne slijedi modu ili trend, već je nastao kombinacijom suvremene filozofije dizajna s više od 50 godina evolucije kroz četiri prethodne generacije.

Britanski luksuzni SUV bit će po prvi puta dostupan sa sedam sjedala i kao plug-in-hibrid s dosegom električnog vozila od 100 km.

Ovo je jednostavno najpoželjniji Range Rover ikada stvoren.