Nova kolekcija bazičnih i bezvremenskih komada nakita Ive Viljevac koje ćete poželjeti ispod bora

Vođena prepoznatljivim stilom, vlastitim preferencijama i osluškivanjem želja svojih kupaca, dizajnerica nakita Iva Viljevac Toš stvara Essentials Upgrade kolekciju koja će nadživjeti trendove. U doslovnom prijevodu radi se o kolekciji osnovnih, must have komada podignutih na višu razinu. Ovaj nakit dodat ćete u svoju kolekciju ako svojim outfitima želite dati novu dimenziju. Iva izgrađuje kolekciju na bazičnim komadima nakita koji su neizostavni svakoj ljubiteljici nakita koja kupuje promišljeno. Svi modeli u novoj kolekciji zamišljeni su kao „timeless“ komadi koji nikada neće izaći iz mode.

Iskreno vjerujem da smo se svi zasitili brze mode i još brže promjene trendova. Nakit iz ove kolekcije vrijedan je ulaganja. Neće Vam dosaditi, može se nositi u svim prilikama i bezvremenskog je dizajna. U prilog tome potrebno je reći da je kolekcija izrađena od srebra 925 finoće zbog čega će imati dug vijek trajanja.“ – istaknula je Iva.

Kako već samo ime kolekcije sugerira, podijeljena je na “essentials” komade nakita i “upgrade” komade nakita. „Essentials“ komadi u novoj kolekciji suptilan su „Minimal Venetian“ lančić od srebra, „Minimal Pearl“ tanka biserna ogrlica i dvije tanke narukvice istog stila. Idealni su za kombiniranje s ostalim nakitom iz ove ili neke druge kolekcije. To su čari jednostavnog nakita – savršeni su sami za sebe, a tako se lako stiliziraju s drugim nakitom čineći zanimljiv slojevit look. U Essentials Upgrade kolekciji pojavljuje se prepoznatljiv isprepleteni motiv Ive Viljevac, ali u novom ruhu. Classic Infinite Hoops, Chunky Infinite Hoops, Fishbone Mini Hoops, Hammered Medallion i kruta Chunky Infinite narukvica svojevrstan su „upgrade“ određenih komada iz prethodnih kolekcija dizajnerice. U novoj kolekciji našle su se i Mommy & Baby narukvice, medaljoni s inspirativnim natpisima: You are enough, Let it be i Enjoy the now.

Ostajem dosljedna minimalizmu koji se kroz višegodišnji rad isprofilirao kao moja nit vodilja. Mali pomak od do sad viđenog minimalizma, ali i dalje u okvirima istog. Naša najpopularnija „Infinite“ kolekcija dobiva pojačanje uz malo više chunky komade.

Omiljena dizajnerica mnogih Hrvatica po prvi puta se pojavljuje kao zaštitno lice vlastite kampanje i objašnjava – „Moj rad u potpunosti predstavlja mene. To sam ja, to je dio moje osobnosti, stila, vremena, truda i znanja. Drago mi je što sam se našla u još jednoj novoj ulozi, kojom ću nadam se još više približiti svojim kupcima.“

Kao idealan poklon samoj sebi ili svojim najdražima za Božić, novu kolekciju pronađite u dućanu u Petrinjskoj 33 i na online shop-u www.ivaviljevac.com. Za inspiraciju kako kombinirati nakit istražite stilske prijedloge na Instagramu @ivaviljevac_jewelry.

Photo: Karmen Poznic Bozic
Make up: Karlo Rusan
Hair: Mateo Jelekovac HAIRVETICA
Nails: Nail Studio by I.O.