Dočekajte Novu godinu s Brkovima

Punkfolkwellness petorka Brkovi održat će se u petak 31. prosinca s početkom u 22:30 svoj prvi novogodišnji online koncert.

Ako nemate gdje za Novu, možete s nama” – poručio je frontman Brkova Shamso69 najavljujući nastup. Njihovo premijerno virtualno koncertno iskustvo u najdužoj noći bit će složeno od najvažnijih pjesama cijele karijere. Bend će protutnjati kroz set s gomilom mega hitova koji su samo na You Tube kanalu Brkova preslušani više od 66 milijuna puta! Kad se tome dodaju fantastične streaming brojke u 2021. od 1.4 milijuna slušanja na Spotifyju i činjenica da su Brkovi i unutar i van pandemije jedan od koncertno najaktivnijih i najatraktivnijih bendova regije jasno je da fanovi jedva čekaju novi susret.
Novogodišnji koncert bit će stoga idealna prilika da se cijeli Balkan, dijaspora i ostatak svijeta skupi na jednom mjestu.

Brkovi – “Bolje da sam s frendovima pio rujno vino”

Ulaznice za novogodišnji koncert Brkova u prodaji su po cijeni od 10 eura, a kupiti se mogu isključivo online, u sustavu Entrio. “

Ako se napijete pa sve propustite ne brinite! Koncert se može gledati i u reprizi, ostat će dostupan na linku još 14 dana” – objavio je bend.