Održana promocija hit-romana ‘Okretište Damira Karakaša

Proteklog vikenda u SUPERSTUFF Art STORE-u gostovao je nagrađivani književnik Damir Karakaš koji je posjetiteljima priredio nesvakidašnju promociju promoviravši svoju najnoviju uspješnicu ‘Okretište’

Posjetitelji su u subotu, 27. studenoga, u Perkovčevoj 7 imali priliku upoznati autora, kupiti potpisani primjerak te dobiti vlastitu karikaturu, koju je Karakaš izradio ‘na licu mjesta’ za one koji su kupili njegov roman o kojem se priča samo u superlativima. Domaćini su svima priredili pravi mali užitak za nepca – sladokusaca, sladokusaca, a i ljubiteljima tekućina.

Karakaš je nasmijao publiku do suza u dva sata bez stanke, a pored dogovorenih karikatura i harmonike donio je svoje crteže s kojima je u postavio izložbu direktno pred noge publike, pa su posjetitelji izložbu kružno mogli gledati. Zasvirao je harmoniku koja se pojavljuje u Kino Lici te ispričao ponešto o nepromijenjenom zvuku, te istakao da harmonika leži direktno na srcu, pa je jako važno ‘kakvo srce jer od tuda kreće prvi puls pjesme’. Publika je njegov nastup popratila s oduševljenjem uživajući u pjesmi s daškom Pariza, a i bećarcem te ličkom pjesmom za kraj.

SUPERSTUFF Art STORE je konceptualni prostor koji spaja obrt, umjetnost i kreaciju u kojem se mogu pronaći unikatni predmeti, “second hand” odjeća, odjevni predmeti domaćih dizajnera. Mogu se slušati ploče na starom gramofonu i uživati kulinarskim delicijama nastalim u Hrvatskoj. Iako tek godinu dana postoje na Samoborskoj adresi već je ponudio popriličan broj kulturnih manifestacija a najavljuju i nove. Da bi ste našli ovaj skriveni kutak kulturne oaze, morate se prošetati po Samoboru.

Foto galerija: Tibor Grujić