Poznati španjolski brend Ale – Hop konačno u Hrvatskoj

Šetajući ulicama Madrida, Barcelone i ostalih španjolskih gradova zasigurno smo primijetili veliku crno – bijelu kravicu ispred trgovina za koje uvijek vlada veliko zanimanje. Da, to je poznati španjolski brend Ale – Hop koji je svoj novi dom konačno našao i u Hrvatskoj. Ovaj zabavni lanac za svoju prvu hrvatsku adresu, na više od 200 m2, odabrao je onu u Širokoj ulici 10, Kalelarga. Zadar je tako postao prvi hrvatski, te jedan od europskih gradova u kojima ćemo od sada uživati u zabavnoj kupnji kako za sebe tako i za najbliže.

Zadar je kao turistički i sveučilišni grad bio logičan izbor za našu prvu trgovinu. Znamo da su ovdje ljudi oduvijek otvoreni za nove, zabavne i kreativne stvari, a mi mislimo da smo upravo to. Nadamo se da ćemo odgovoriti na očekivanja zadarskih kupaca i postati zabavno mjesto za kupnju.“ – izjavio je Gustavo Perez Carpizo, vlasnik zadarskog Ale – Hopa.

Ale – Hop je svoj put prema kupcima započeo kao mala obiteljska trgovina u Andori u Španjolskoj, a nakon izvanrednog uspjeha osnivač kompanije Vincente Grimalt 2011. godine započeo je širenje prvo u Španjolskoj i Portugalu, a potom i diljem Europe. Ale – Hop je zabavni lanac trgovina koji kupcima nudi širok izbor različitih proizvoda po popularnim cijenama. Vrlo brzo nametnuo se kao mjesto u kojem ćemo pronaći poklone za rođendane, momačku večer, vjenčanja, pričesti i druge proslave. Igračke, torbe, nakite, ukrasi, posuđe smo su neki od artikala koji privlače dizajnom.

U ovom novom zabavnom susjedstvu dio proizvoda dostupan je uz posebne popuste i pogodnosti. Ne samo za otvaranje već uvijek tako da su akcije svakodnevica u Ale – Hopu, a ne sezonska iznimka. Vesela i razigrana unutrašnjost zadarske trgovine privući će nam pažnju, a posebno educirano osoblje svakodnevno će nas razveseliti domišljatim savjetima. Zadar ovom trgovinom staje uz bok europskim metropolama kako na radost samih građana Hrvatske tako i na radost brojnih turista.