Jesensko ruho MODULEE pop-up kompleksa

Otkrijte sve boje jesenskog ruha MODULEE pop-up kompleksa koji ne mijenja lokaciju, a obogaćuje ponudu! Prošlog su se tjedna ponovno otvorili novozagrebački Modulee i svojim programom najavili živopisnu gastro, glazbenu i kulturnu jesen u Zagrebu

Modulee ostaju otvoreni sve do 8. listopada 2021. godine, na istoj lokaciji na kojoj su se ljetos predstavili zagrebačkoj publici željnoj novih urbanih događanja – arhitektonski zanimljivi modularni objekti ponovno vas čekaju u Novom Zagrebu na prostranoj površini između Velesajma, Hipodroma i Bundeka, točnije na istočnom parkiralištu Zagrebačkog velesajma.

IĆE, PIĆE, GLAZBA, IZLOŽBE, PROMOCIJE KNJIGA, KVIZOVI, KULINARSKA DOGAĐANJA
Pod motom „nama je sve jednako bitno“ Modulee nastavljaju tamo gdje su stali krajem srpnja i još jednom stavljaju naglasak na sve segmente svjetskih događanja na otvorenom; na pristupačnu lokaciju, zanimljivo i ugodno arhitektonsko rješenje, odličnu atmosferu, raznovrsan kulturni i glazbeni program koji doprinosi opuštenim urbanim druženjima daleko od gradske vreve te dobru kapljicu i još bolje zalogaje.

Tako su i dalje na repertoaru zanimljivi glazbeni nastupi DJ-eva i bendova, razni kvizovi, promocije knjiga, izložbe, kulinarska druženja, kao i šarolika gastro ponuda koja u jesenskoj shemi dolazi s dva pojačanja – u rujnu su se pridružili Good Food sa svojom dobro poznatom ponudom i obližnji Mrav Burger & Beer Bar čije ime govori sve. Njima uz bok stoje otprije poznati street-food majstori sa svojim kulinarskim kreacijama i zalogajima; beach bar EAT ME u kubanskom štihu, Cargo sa svojim burgerima i krumpirićima, Erupcija užitka s burgerima od jelenjeg mesa, ali i pulled pork sendvičima te hrskavim batatima i Nargilla Bar45 s mazalicama i raznim oblizekima, a uskoro i vrućim fritulama.
Centralni bar Peaches & Cream je, također, na istom mjestu i s godišnjeg se odmora vratio se osvježen i odlično opremljen – i dalje ima svega za svakoga, od koktela preko Medvedgrad craft piva i dobrih vina pa sve do finih rakijica i likera. A kod njih možete popiti i kavu te osvježavajuća bezalkoholna pića, kao i hladnu Jamnicu.

MODULEE NOVITETI – OPG TRŽNICA I KOTANY KULINARSKI SHOW
Na dugačke social stolove stiže i bogata ponuda raznih proizvoda domaćih OPG-ova koji će ovu novozagrebačku lokaciju obogatiti pop-up tržnicom i donijeti na asfalt onaj pravi dašak jeseni te doslovce uprizoriti izreku „s polja na stol“. U pripremi su i noćni i dnevni market, tako da ne možete reći kako niste stigli do placa!

Zagrebačkoj #Modulee jeseni se veseli i poznata hrvatska gastro blogerica Sandra Rončević, autorica bloga O slanom & slatkom: o svemu, instagramska @oslanomislatkom koja se još jednom s guštom odazvala na suradnju pa zajedno s Kotanyi Hrvatskom i njihovim začinima priprema zanimljivi cooking show. I to ne jedan, već tri! Prvi je na redu već ovog petka, 17.9. u trajanju od 18.00 do 19.30 sati, a tema je Mediteran susreće Bliski istok. Dođite i besplatno kušajte pripremljene zalogaje, ali požurite jer je broj degustacijskih zalogaj ograničen.
Vesela pop-up galerija ostaje i dalje aktivna, te se raduje novim zanimljivim radovima i ugošćivanju njihovih autora.
U planu su i mnogobrojna događanja, razne humanitarne akcije, beauty promocije uz poznati američki brend Kiehls, kao i promocije knjiga. Detaljni program koji se publici komunicira ažurno i svakodnevno možete pronaći na društvenim mrežama kompleksa Modulee na Instagramu i Facebooku @moduleecroatia – zapratite ih kako ne biste propustili ono što vas zanima.

SVAKI DAN OD 17.00 SATI PA SVE DO PONOĆI, A VIKENDOM I RANIJE
Modulee su otvoreni svaki dan od 17.00 sati pa sve do ponoći, a tijekom trajanja manifestacije biti će i subotnjih jutarnjih događanja koja počinju od 11.00 sati, uz poštivanje svih trenutno važećih epidemioloških mjera.
U sklopu kompleksa postavljeni su pravi sanitarni čvorovi s tekućom vodom, kao i prostor u kojem sapunom možete oprati ruke. Ovo je publiku posebno oduševilo tijekom ljetnih mjeseci i ostalo jedan od kjučnih elemenata ovog događanja na otvorenom.
Vratili ste se u Zagreb i polako ubacili u svakodnevnu rutinu, a tako vam fali onaj divni ljetni šušur? Pozovite prijatelje na druženje, zauzmite svoj stol ili ljuljačku u ovom jedinstvenom kompleksu, naručite omiljeni koktel i nešto za pod zub jer Modulee su tu kako bi vam ljeto, makar i bablje, trajalo duže. Ako dolazite automobilom, osigurana su vam parkirna mjesta, ako ne, tu je javni gradski prijevoz.