Četiri čarobne riječi za lakši početak školske godine

Prvašići su konačno u školskim klupama. Nakon vrtićke dobi, jedva su dočekali nove izazove, prijatelje i učenja. Sretni su što ipak mogu biti u školskim klupama i uživati u prvim danima novog životnog doba. Kako bi im prilagodba na školu što lakše prošla, mađioničar Luka Vidović sa svojim timom, ove godine, nakon pandemijske pauze, ponovno izvodi hit predstavu Četiri čarobne riječi.

Stotine su prvašića kroz 300 izvedbi na smiješan, ali poučan način utvrdili značenje riječi Izvoli, Molim, Hvala i Oprosti.

Početak nove školske godine obilježila je upravo 300’ta izvedba moje predstave Četiri čarobne riječi. Ponosan sam što njome zapravo podučavam one najmlađe. Osim važnosti riječi Izvoli, Molim, Hvala i Oprosti, tu su i segmenti pristojnog ponašanja, odnosno bontona. Veseli me ponovno vidjeti pune školske dvorane. Osim toga, ova predstava utječe na smanjenje vršnjačkog nasilja. Predstava je potpuno interaktivna, što znači da su djeca aktivni sudionici tijekom cijele predstave. Zajedničkim sudjelovanjem u predstavi djeca gube pojam o različitosti.” – ističe Luka te dodaje: “Predstava ima i umjetnički utjecaj na djecu jer potiče razvoj spontanosti, mašte i kreativnosti te slobodno izražavanje osjećaja. Možemo reći da također ima i terapeutski učinak, jer je ispunjena smijehom od početka do kraja, a smijeh pozitivno utječe na sve aspekte dječjeg zdravlja i karaktera.”

Lukin vedar i zabavan pristup te čarobna atmosfera doprinosi da se djeca vrlo lako i brzo opuštaju te izvlači iz njih ono najbolje. Predstava Četiri čarobne riječi je izuzetno duhovita, edukativna i interaktivna mađioničarska predstava za djecu.

Luka Vidović je tijekom svoje bogate karijere nebrojeno puta razveselio djecu u vrtićima, osnovnim školama, srednjim školama, đačkim domovima, bolnicama, dječjim domovima te na mnogim rođendanima, festivalima, manifestacijama i drugim raznim prigodama za djecu diljem Hrvatske. Baš svaki put, bez iznimke, iza sebe ostavlja apsolutno oduševljenje, veselje, osmjehe i ispunjena dječja srca. No, iznenađenjima za ovu godinu nije kraj. Luka za jesen ima u planu veliki spektakl kojim će proslaviti dvadesetu obljetnicu svoga uspješnog mađioničarskog rada.