Kasno ljeto u Punta Skali u znaku sportskih atrakcija

Sjajne vijesti za sve triatlonce i ljubitelje aktivnog života! Srednje dugi triatlon s najljepšim stazama, već tradicionalni osmi Zadarhalf sa startom i ciljem u Falkensteiner resortu Punta Skala u Petrčanima nedaleko od Zadra, održat će se 9. listopada. Utrka uključuje plivanje na 1900 metara, vožnju bicikla 90 kilometara i trčanje 21.2 kilometara.

Za one koji žele vrhunski trening prije same utrke organiziran je ZadarHalf Triathlon Training Camp by “Adriatic Coaching” od 24. do 30. rujna. Treninzi će pokriti sve tri triatlonske discipline u malim grupama, kako bi svaki sportaš dobio što individualniji pristup. Osim treninga, uključeni su i video analiza, predavanja, strategija za dan utrke, savjeti o preveniranju ozljeda, vježbe snage i istezanja. Glavni trener kampa je proslavljeni hrvatski triatlonac Dejan Patrčević – Ironman Pro athleta, dva puta Finisher PRO kategorije Ironman World Championship na KONA-Hawaii i hrvatski rekorder Ironman distance.
Zadarhalf triatlon za nas ima posebno značenje, postao je već naš zaštitni znak. Kao jedinstven sportski i ekološki resort sustavno radimo na uvođenju mnoštva sportskih sadržaja i atrakcija za naše goste. Raduje nas i što nam se brojni sportaši svjetskog glasa rado vraćaju na odmor ili dolaze ovdje na svoje profesionalne pripreme”, poručuju iz resorta Punta Skala.
Ljubitelje aktivnog života oduševit će i vanjski sportski centar sa sedam teniskih terena i terenima za mini golf, nogomet, košarku, odbojku, badminton, dva padel terena i dva terena za odbojku na pijesku, profesionalni fitness centar u Fortis clubu na 800 m2, duge šetnice uz more, staze za trčanje, biciklističke staze, brojni morski sportovi i atrakcije. Želite li aktivan odmor, Punta Skala je pravo mjesto.