Savršena ljetna osvježenja u novim okusima Jane Ice Tea

Jana Ice Tea linija proizvoda dobila je nove članove. Jana Ice Tea ZERO aromatično je piće na bazi omiljene vode Jana s krepkim ekstraktom bijelog čaja i sokom od limuna, bez energetske vrijednosti. Jana Ice Tea dolazi u još jednom zanimljivom okusu – Jana Ice Tea malina hibiskus – ledeni čaj bez umjetnih bojila i sladila sa smanjenim sadržajem šećera (manje od 5 g na 100 ml) zbog čega ima svega 20 kalorija na 100ml. U vrijeme ljetnih vrućina iznimno je važno paziti na dovoljan unos tekućine u organizam uz oprez na pretjeranu konzumaciju šećera. Novi Jana Ice Tea ZERO baziran je na bijelom čaju koji, iako je podrijetlom iz iste biljke kao zeleni i crni čaj, zbog postupka branja i obrade pripada rijetkoj i najskupljoj kategoriji te ostavlja maksimalnu svježinu i bogatstvo spojeva s antioksidativnim svojstvima.

Neprestano osluškujemo tržište te razmišljamo na koji način možemo pružiti nešto novo potrošačima i tako pokazati svoju inovativnost i kreativnost. Potrošači vole isprobavati nove okuse, a pritom sve više paze na sastav proizvoda. Naši novi okusi, a posebno Jana Ice Tea ZERO zbog svog su sastava dobar izbor za potrošače koji vode brigu o tome što konzumiraju“, istaknula je Maja Vukorep, direktorica robnih marki Grupe pića Fortenova grupe.

Osim novih okusa iz linije proizvoda ledenih čajeva, Jana je pokrenula i digitalnu kampanju Jana Ice Tea „Samo opušteno“ gdje, uz pomoć influencera, traže najopušteniju osobu u regiji.