Novi singl benda Lili Gee

Svatko ima svoje snove, život se troši brže od love…“ završni je stih novog singla benda Lili Gee kojim na iznimno zanimljiv način propituje odnos ženske seksualnosti i materijalizma. Iako je ova tema u materijalističkom svijetu u kojem živimo prisutna na gotovo svakom koraku, s izuzetkom turbo-folka kojem pogled na život iz perspektive sponzoruša prirodno stanje svijesti, ova tema nije previše prisutna u popularnoj glazbi.

Zato ovaj singl na zanimljiv način i uz lepršavu pop punk melodiju progovara temi koju susrećemo svud oko sebe.
Nismo željeli da pjesme a priori zauzme vrijednosni sud „za“ ili „protiv“ ovakvog stla života.“ Kazala je Lidija Graovac (Lili) „Već nam je namjera bila da se može iščitavati, odnosno slušati, i s puno razumijevanja za ponašanje cura koje svoju atraktivnost koriste za ostvarivanje životnih ciljeva, ne uvijek nužno loših i prizemnih, ali i s ironijskim odmakom.

Ova ozbiljna tema „upakirana“ je u široko prihvatljivoj formi melodioznog punk pop-rocka s velikim potencijalom da je čujemo kako se pjevuši u redu pred bankomatom ili u WC-u nekog kluba, ali i vrlo zanimljiv prateći spot.
U spotu igram ulogu Lutke u izlogu trgovine, ali lutke koja se prema kraju spota počinje kretati da bi u jednom trenutku oborila istaknuti natpis sa cijenom. I na ovaj način smo željeli postaviti pitanje tko je u takvom odnosu „lutka“: žena ili muškarac koji je spreman žene plaćati, vrlo često radi isticanja svog društvenog statusa? Neka to pitanje ostane otvoreno, s svak na njega neka odgovori onako kako misli ili osjeća da je ispravno…“ završava Lili uz nedorečen osmijeh.

Pjesma je treći singl s drugog albuma benda Lili Gee nazvanog Ispod kože, koji je upravo izašao, a čija se intezivnija koncertna i medijska promocija planira za jesen. A do tad uživajte u ljetnim koncertima Lili i benda u Splitu (21.07.), Gospiću (24.07.), na Jadriji (30.07.), u Murteru (31.07.), Čakovcu (01.08.), na Žirju (14.08.)…