Ljetna gastro – glazbena bajka u Zagrebu

Ljetne večeri u Zagrebu mogu biti itekako zanimljive. Eateria, jedinstveni rooftop restoran u Koranskoj 2 ovaj petak, 23. srpnja od 19 sati predstavlja zanimljivu gastro glazbenu bajku. Tena Majetić predstavit će nove gastro delicije restorana poznatog po predivnom pogledu na vizure Zagreba, dok će Tena Vodopija ljetnoj večeri dati posebnu čar uz glazbeni program koji nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Uživat ćemo u novim, ljetnim specijalitetima kao što su buratta s tri rajčice, rižoto od parmezana i četiri vrste gljiva s pestom od rikule, mini gnocchi s artičokama i tartufatom, beefsteak s povrćem na žaru i slatkim lučicama ili pak piletina Kiev na aromatičnom pireu od batata s kremom od avokada. Već na ulasku dočekat će nas novi ljetni hit cocktail Monkey twist.

Eateria je po mnogočemu posebna gastro oaza. Smještena u srcu grada, na posljednjem, sedmom katu poslovne zgrade predstavlja pravo višeosjetilno putovanje domaćim delicijama uz čaroban pogled. Prostire se na više od 350 m2. Spoj prekrasnog ambijenta i vrhunske kuhinje osvaja na prvu i ovog ljeta.

Uz vrhunsku ponudu domaće kuhinje, upravo je pogled ono što ovo mjesto čini posebnim. Prostrani ambijent okružen je staklenim stijenama s kojih puca pogled na samo srce grada idealna je kulisa za doživljaj Zagreba u najljepšem svijetlu. Terasa Eaterie ovih je dana u Zagrebu posebno atraktivna. Pogled na grad ljeti je nešto što jednostavno morate doživjeti.