Uskoro počinje Caffe de Matoš na Mažurancu

Već poznatu zagrebačku manifestaciju Caffe de Matošove godine potražite u skrivenom dragulju Donjeg grada, u hladovini drvoreda i pod starinskim fenjerima!Tradicionalno dobriDJ setovi, bendovi, kvizovi, filmovi, igre i bogata ponuda odličnih hladnih koktela i finih zalogaja od 18. lipnja pa sve do 12. rujnastanuju na novoj adresi: na Trgu braće Mažuranić, iza zgrade Lada ili tik do HNK ili odmah pokraj Sokola(ali s potpuno različitom vrstom glazbe).

Street food ludih okusa i naziva kao što su Shamanburger & Slatka Prosta, nudi za svakoga po nešto-od mesojeda dovegetarijanaca, kokteli sa svih strana svijeta i naravno hladno pivo –sve to možete klopnuti i cugnuti na Mažurancu. I da, ledena aromatična limunada nikako nije zanemariva u ljetnim danima i noćima.

Za DJ pultom će nastupiti vrhunski zagrebački DJ-ji i razmrdati vaše pandemijske bokove, baš kao i bendovi slive nastupima. Vraća se popularni kviz ZGoditak (ponovite svoje znanje o Zagrebui ako budete dobri poklon je zagarantiran), baš kao i kino na otvorenom. Ove godine se ponedjeljkom isključivo smijemo uz komedijesvjetskih produkcija. Jer ne samo da je smijeh najveći lijek već nam je i te kako potreban. Novost u programu je izložba poezije mladih, modernih autora iz regije i radionice string artaza sve posjetitelje. Djela nastala na radionicama namijenjena su humanitarnoj aukcijikoja će se održavati online, na službenoj Facebook stranici manifestacije, uz veliku završnu aukciju uživo predzadnjeg dana manifestacije. Sav prihod aukcije ide udruzi SOS Zagreb. Jer ipak je Caffe de Matoš zagrebački event.

Zaljubljenicima u selfije i fotke s frendovimazanimljiva će biti i nova scenografija koja, zbog same lokacije i arhitekture koja je okružuje, objedinjuje već poznati retro duh Zagreba u „neka dobra stara vremena“ i industrijskistil. Ako mislite da je nemoguće –uvjerit ćemo vas da je baš moguće.Caffe de Matoš radnimdanima svoja vrata otvara u 16 sati, a subotom i nedjeljom vas čekana jutarnjoj kavici(i možda ponekoj rakijici)na novoj špici od 10 sati. Zadnju rundu poslužujemooko24 satai u skladu s preporukama epidemiologa.Sve detalje o programu i točnom rasporedu po danima donosimo u danima koji slijede, a moguće će ih biti pronaći i na službenoj Facebooki Instagramstranici Caffea de Matoš.

I ne zaboravite: What happens in Zagreb stays in Zagreb!