Sunčana terasa O’brok bara za savršeno cjelodnevno opuštanje

Dugi ljetni dani stvoreni su za druženja na otvorenome, a iako naizgled djeluje nemoguće, i u samom centru grada postoje mjesta na kojima su se smjestile zanimljive, otmjene terase, koje su istovremeno i pristupačne i sakrivene od prave gradske vreve.

U srcu metropole s jedinstvenim i nezaboravnim pogledom na zagrebačku katedralu, na adresi Vlaška 43, novu sezonu spremno dočekuje i netom otvorena terasa O’brok bara – dobro poznata gastro lokacija čija je sunčana terasa namijenjene baš za cjelodnevna opuštena druženja.

O’brok bar je idealno je mjesto za druženja od ranog jutra do kasnih večernjih sati, a ujedno je i ekstenzija poznatog O’brok restorana, s kojim ga međusobno spaja idilični dvorišni natkriveni prostor u funkciji restoranske terase.

Bez obzira na doba dana, O’brok bar u svojoj ponudi nudi veliki izbor raznih zalogaja – od toast sendviča s povrćem, domaćom kuhanom šunkom i sirom, do domaćih kiflica i raznih omleta, a za ljubitelje slatkog jelovnik obiluje i raznim domaćim pitama.
Ovo je idealno mjesto za ispijanje prve jutarnje kave u kombinaciji sa svježe cijeđenim sokom, baš kao i za aperitiv i kavu prije ručka te za pjenušac ili jedan od brojnih osvježavajućih ljetnih koktela prilikom večernjeg izlaska sa ekipom nakon radnog dana.

U ponudi se nalazi cijeli niz internacionalno poznatih koktela za koje su zaduženi vrhunski koktel majstori, pa koji god napitak da odaberete, sigurni smo da neće pogriješiti.
Bez dileme, O’brok bar valja uvrstiti u svoju „must have“ listu zagrebačkih barskih destinacija koje pružaju poseban gastro doživljaj uživanja u samom centru grada.