Idealno vrijeme za obnavljanje garderobe

S dolaskom proljeća sve se mijenja pa tako i naše raspoloženje. Osjećaj topline na koži, šarene boje i razni zvukovi iz prirode potiču naša osjetila koja pozitivno utječu na naše raspoloženje. Osim toga, ovo godišnje doba savršeno je za pospremanje. Najbolje je da počnete sa sitnim promjenama poput promjene frizure ili boje kose. Riješite se stvari koje vas opterećuju i iskoristite pozitivnost koja buja u vama. Raščistite s prošlošću, otvorite se i uživajte u pozitivnoj energiji koju vam pruža proljeće.

Tamnu odjeću zamijenite svjetlom – bijelom, bež te zemljanim i toplim nijansama. Poželjne su neutralne i tople nijanse te jednostavni krojevi. Lepršave suknje obavezan su komad proljetne sezone, a možete ih kombinirati uz tenisice, gležnjače i sandale.

Ako se ugodnije osjećate u hlačama, tada imajte na umu da su ove sezone ‘must have’ model palazzo hlače koje možete pronaći u nježnim, pastelnim nijansama, u traperu, pepita uzorku i mnogim drugim, a dužinu odaberite prema svojoj visini. Palazzo hlače savršeno izgledaju uz jednostavnu bluzu i cipele ili u sportskoj varijanti, uz tenisice.

Uz monokromatske hlače ili suknju odlično će se uklopiti bluze pravih proljetnih uzoraka, na vama je da odaberete želite li cvjetne motive, popularne prugice, točkice, čipku, volane ili puf rukave – mogućnosti su nebrojene.

Haljine su vječne, a osim raznolikosti modela koji će se uklopiti uz svaki stil, ovo je jedan od komada koji će odlično pristajati svakoj prigodi. Bilo da je riječ o ležernim, poslovnim ili večernjim kombinacijama, s haljinom nikad nećete pogriješiti. Od klasičnih modela do trendi boja, materijala i detalja, lako ćete stvoriti ženstveni i svestrani outfit.

Neovisno preferirate li lagane čizme, tenisice, cipele na petu ili sandale, važno je da vam je obuća udobna i da se u njoj osjećate dobro. To je uz estetiku najvažniji kriterij po kojem trebamo birati obuću. I ove sezone Liu Jo ima prekrasnu kolekciju sandala, cipela na petu, čizmica i tenisica uz koju možete uskladiti i torbu – najvažniji modni dodatak za žene. Velike, srednje ili male, kožne ili eco-friendly, s phyton uzorkom ili jednostavne, svi znamo da im je teško odoljeti.

Cijelu kolekciju potražite u Liu Jo dućanima ili na www.fashionandfriends.hr!