Alejuandro Buendija i Sinovi stižu u zagrebački klub Aquarius

Alejuandro Bunedija i njegov prateći bend Sinovi, u petak 25.06., pripremaju koncertnu poslasticu na terasi zagrebačkog kluba Aquarius, kojom će promovirati hvaljeni aktualni album “Škrinja”!

Album Alejuandra Buendije, iza kojeg stoji Saša Antić iz TBF-a, glazbena je kritika proglasila “soundtrackom” pandemije, no sasvim sigurno on je puno više od toga. Pošlog je vikenda ovjenčan Porinom za najbolji hip-hop album, istu nagradu dobio je i na posljednjem izdanju nagrade Rock&Off, te se našao na visokom drugom mjestu u izboru za najbolji album protekle godine po glasovima članova Regonalne udruge nezavisnih diskografa – RUNDA.

Sada je konačno došlo vrijeme da uživo čujemo ‘Dešperada’, ‘Čepić’, ‘Gang bang 2020’, ‘Kornjaču’ i druge bisere iz Buendijine “Škrinje”, uz live svirku Sinova i pokojeg gosta iznenađenja.

Koncert će se održati na otvorenoj terasi kluba Aquarius s predivnim pogledom na Jarunsko jezero, a u prodaju je od danas u sustavu Entrio, zbog epidemioloških ograničenja, pušteno svega 300 ulaznica (barski stol-stajanje). Prvih 50 najbržih fanova ulaznicu će kupiti po 90 kuna, redovna cijena je 100 kuna, a ukoliko ih ostane na dan koncerta, cijena će biti 120 kuna.