‘Virtualni stadion’ – digitalna platforma na kojoj će se snimiti najduža navijačka pjesma na svijetu

Hrvatski Telekom, dugogodišnji partner hrvatske nogometne reprezentacije predstavio je danas ‘Virtualni stadion’, jedinstvenu digitalnu platformu koja svim navijačima u Hrvatskoj i našim reprezentativcima omogućuje da, unatoč ograničenjima, tijekom ovogodišnjeg Europskog prvenstva u nogometu dožive pravu i vatrenu nogometnu atmosferu.

Najvatreniji navijači će mjesto na virtualnom stadionu moći izboriti sudjelovanjem u jedinstvenom navijačkom podvigu – stvaranju najduže navijačke pjesme na svijetu. Svi koji se na virtualnom stadionu snime kako pjevaju refren neslužbene navijačke himne hrvatske nogometne reprezentacije „Igraj, moja Hrvatska”, popularnih Zaprešić Boysa, dobit će svoje virtualno sjedalo i na taj način ući u povijest.

Hrvatski Telekom je svoju najveću kampanju u ovoj godini u potpunosti fokusirao na realizaciju jedinstvenog i neponovljivog navijačkog podviga na svijetu. Želimo svima pokazati na koje nas sve načine tehnologija može nadahnuti i omogućiti da uživamo u stvarima koje nas usrećuju. S virtualnim stadionom navijači će moći izraziti emociju, ponos i dati podršku našim reprezentativcima, stvarajući odličnu navijačku atmosferu koja je bitna za vrhunski rezultat”, istaknula je Nataša Rapaić, članica Uprave Hrvatskog Telekoma i glavna operativna direktorica za privatne korisnike.

Virtualni stadion će prikupiti najveći pojedinačni broj video uradaka ikada snimljenih u sklopu korporativne kampanje u Hrvatskoj, kojima će cijela zemlja još jednom pokazati nogometni zanos po kojem je poznata u svijetu.

Ideja Virtualnog stadiona je odlična i nešto sasvim novo te sam siguran da će se svim igračima svidjeti, pogotovo kad vide sve te osobe, pa čak možda i svoje prijatelje i rodbinu”, dodao je Vedran Ćorluka, trener hrvatske nogometne A reprezentacije.

Svi koji snime video pjevanja refrena pjesme „Igraj, moja Hrvatska”, osim što će sudjelovati u povijesnom navijačkom podvigu, mogu osvojiti i brojne vrijedne nagrade koje je, posebno za ovu priliku osigurao Hrvatski Telekom. Sam proces snimanja preko ‘Virtualnog stadiona’ je vrlo jednostavan, a svatko od navijača će moći odabrati želi li u videu otpjevati refren u karaoke stilu, uz glazbenu pratnju ili pak pokazati svoj navijački talent uz lip sync opciju videa i pjevanje Zaprešić Boysa. Kako snimiti video i podržati naše reprezentativce najbolje su na samom predstavljanju virtualnog stadiona pokazali Maja Šuput i Zaprešić Boysi.

Više informacija o projektu, kao i upute za snimanje videa moguće je pronaći na web stranici www.virtualnistadion.hr.