Ljeto na Medanama

Plaža Medane u Puntu na otoku Krku ovog će ljeta ugostiti niz sjajnih domaćih izvođača od kojih prvo troje stiže na veliki open-air koncert u četvrtak, 22. srpnja.

Na prekrasnu plažu tako dolaze legendarni Darko Rundek i njegova Ekipa, kultni zagrebački bend PipsChips&Videoclips, kao i riječki Jonathan, jedan od naših najjačih live bendova.

U nešto više od četiri sata svirke tri benda će provesti kroz svoj prebogati katalog pjesama. Na sjajnoj open-air pozornici na Medanama, udaljenoj svega nekoliko desetaka metara od mora, bendovi će tako podsjetiti na neke od najvećih hitova, ali i odsvirati novije uratke.

Ulaznice za veliki koncert u prodaji su od četvrtka, 20. svibnja. Early bird cijena od 90 kn vrijedit će do 30. lipnja. Nakon toga se cijena penje na 100 kn, dok će na dan koncerta za ulaznicu trebati izdvojiti 120 kn.

Ulaznice za koncert su u prodaji na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr. Fizičke ulaznice dostupne su u Dallas Music Shopu u Rijeci, te Dirty Old Shopu i Rockmarku u Zagrebu. Događaj će biti organiziran sukladno sa svim aktualnim mjerama i preporukama stožera Civilne zaštite RH te uz propisane limite u broju posjetitelja.