Kolekcija koja slavi ljepotu i lakoću ljeta

Yamamay je ovog ljeta svoju inspiraciju još jednom pronašao u ljepotama svoje zemlje, odabravši Sardiniju kao kulisu za svoju novu kampanju ‘Italy, I love you!’ – čime odaje priznanje izuzetnim ljepotama Italije, njenim plažama i moru. Proslava talijanskog duha pokazuje ohrabrenje za novi početak koji započinje promocijom jedne od najvećih vrijednosti njihove zemlje, obale oko Sardinije kao jamstvo ljepote i prirodnog bogatstva koje se mora poštivati i štititi. Yamamay reklamna kampanja i sama kolekcija, ponovno potiču potrebu za očuvanjem svega što more nudi, podižući svijest svojih kupaca. Yamamay je aktivno uključen u smanjenje zagađenja oceana te promicanje očuvanja biološke raznolikosti. Stoga, Yamamay već nekoliko godina razvija konkretne projekte unutar kolekcija i bilježi značajne rezultate, primjer je kolekcija muške i ženske odjeće za plažu iz 2021. koja čini 30% održivosti i inovativne proizvode. Proizvodi su proizvedeni od recikliranih tkanina te imaju manji utjecaj na okoliš, koristi se manje prirodnih resursa i smanjuje se otpad, a izbjegava se unošenje novog otpada i ostataka u okoliš. Kao takav, Yamamay je već dugi niz godina partner Zaklade One Ocean.

Kadrove modela, Alice Sabatini, Fernande Valessa i Sare Pagliaroli – francuski fotograf Michel Sedan snimao je u različito doba dana kako bi prikazao tipičan odmor na plaži s prijateljima. Svaka djevojka nosi razigrani, održivi i trendi model kupaćeg kostima. Za žensku kolekciju predstavljeni su jednodijelni kupaći kostimi, bikiniji i trikiniji ukrašeni vezicama, resama, perlicama, izrezima i asimetrijama – ukratko, brojni modeli prikladni za bilo koji tip tijela, odmor ili prigodu.

Fluorescentne boje, životinjski printevi, gingham, polka točkice i geometrijski uzorci krase najnoviju kolekciju, u kojoj možete pronaći i one jednostavnije, monokromatske modele. Ružičasta, limeta žuta i fluo zelena, fuksija, akvamarin, koralj, ljubičica i bezvremenska crno-bijela – ova kolekcija slavi ljepotu, lakoću ljeta i njegove brojne nijanse. Kombinezoni, haljine, topići i hlače u laganim, šarenim tkaninama upotpunjuju kolekciju.

Ljetnu kolekciju pronađite u Yamamay trgovinama, na www.yamamay.com ili na BAZZAR.HR