Otkrivamo zašto su putovanja s mamom jako kul

Kada su putovanja u pitanju, primarni fokus putnika generacije Z su istraživanje, interakcija i emocionalno, autentično iskustvo. Rado će otputovati s cijelom obitelji – djedovi, bake, mame i tate – što više, to veselije! Putovanje s mamom u odrasloj dobi je nešto što bi svatko trebao učiniti barem jednom u životu. Bliži se Majčin dan, idealan podsjetnik da majku razveselite posebnim darom!

Hvala ti mama!
Mame su istinske heroine. Uvijek previše brinu o obitelji, a premalo o sebi. Vrijeme je da im se zahvalimo od srca. Zašto majci ne biste poklonili zajedničko vrijeme i uspomene za pamćenje? Falkensteiner hoteli nude savršeni dar – personalizirane darovne kartice koje možete naručiti ili sami jednostavno prilagoditi i printati kod kuće.

Upoznajte mamu i saznajte više o sebi
Daleko od kućnih uloga i odgovornosti, pruža vam se rijetka prilika da mamu vidite kao prijateljicu. Zajednička iskustva na putovanju još će vas više zbližiti, bit će tu i puno smijeha i neobičnih situacija! Savršeno za neka nova iskustva, ne tako tipična za odnos dijete – roditelj, zar ne? Zajedničko putovanje, daleko od stresne svakodnevice daje vam priliku za duge, iskrene razgovore.

City break za uspomene
Naš je prijedlog – čarobni Zadar! Ruku pod ruku s mamom obiđite opjevanu Kalelargu, Trg pet bunara iznad kojeg se izdiže najstariji perivoj u Hrvatskoj, Perivoj kraljice Jelene Madijevske, Narodni trg s impresivnom crkvom Sv. Donata i Nadbiskupskom palačom – a ovo je tek dio ljepota ovog grada pod zaštitom UNESCO-a. Šetnja uz more iz stare će vas gradske jezgre dovesti do Falkensteiner resorta Borik. S mamom na glamping? Zašto ne! Jedini kamp s pet zvjezdica u Dalmaciji – Falkensteiner Premium Campinga Zadar oduševit će vas dizajnerski uređen prostor skladno uklopljen između borove šume i morske obale. Mislilo se baš na svaki detalj – prirodni materijali, umjetničko posuđe, ljuljačke na terasama…, uz poznatu Falkensteinerovu vrhunsku uslugu, sve za uživanje s najvažnijom osobom u životu!