Veliki popusti na vrhunske pametne satove

Huawei je ovog ožujka odlučio predstaviti niz aktivnosti namijenjenih poboljšanju zdravlja svojih korisnika. Kako bi ih potaknuli da aktivno dočekaju početak proljeća, u kompaniji su spremili posebnu promotivnu ponudu svojih vrhunskih pametnih nosivih uređaja.

Huawei želi motivirati korisnike na postizanje ravnoteže te je pripremio posebnu promotivnu ponudu za flagship nosive uređaje dostupne kod odabranih prodajnih partnera. Do kraja ožujka moguće je ostvariti popust od 25 posto na Watch GT 2 u izdanjima 46 mm Sport, 46 mm Classic i 42 mm. Vrhunski Watch GT 2 Pro snižen je s 2.399 kn na 1.999 kn, dok se Watch Fit može nabaviti po cijeni od 699 kn, dok je prethodna cijena bila 899 kn.

Nadolazeće proljeće je savršena prilika za promjenu postojećih navika uz Huawei mjesec zdravlja. Kompanija je pripremila stručne materijale razvijene s poznatim stručnjacima kojim će korisnicima pokazati dobre prakse i objasniti im korak po korak kako se brinuti o zdravlju. Tijekom ožujka korisnici mogu očekivati razne prijedloge za poboljšanje svojeg zdravlja i postizanja ravnoteže na Huawei Community web stranici.

Razine SpO2 SU ključne za funkcioniranje tijela iz dana u dan. Razina kisika u krvi može varirati ovisno o tome kako se tijelo mijenja, bez da to osoba primijeti. Kako bi se naglasila važnost SpO2, ali i njegovo mjerenje, dio aktivnosti Huaweijevog mjeseca rekreacije usredotočen je na ovaj parametar. Nadzor SpO2 je od vrlo velike važnosti jer može otkriti bolesti dišnog sustava, ali i upozoriti na opasno nisku razinu kisika zbog koje je potrebno duboko udahnuti ili izaći van u šetnju.

Praćenje razine SpO2 dostupno je na Huawei nosivim uređajima. Huawei Watch GT 2 Pro, Huawei Watch GT 2, Huawei Watch GT 2e ili Huawei Watch Fit – svi ovi uređaji korisnicima nude praćenje važnog SpO2 parametra, a do kraja ožujka moguće ih je nabaviti po promotivnim cijenama.

Više informacija o promotivnoj ponudi Huawei pametnih satova moguće je pronaći na službenoj web stranici.

Huawei kontinuirano pokazuje brigu za svoje korisnike ovakvim akcijama, a njihovi proizvodi poznati su kao pouzdani i kvalitetni. Na domaćem tržištu korisnici mogu nabaviti i najnoviji vrhunski pametni telefon – Mate 40 Pro. Riječ je o flagship uređaju koji donosi se ističe dizajnom, moćnim Space Ring sustavom kamera na poleđini, ali i prvim 5-nanometarski integriranim 5G čipsetom koji osigurava dovoljno snage za sve zadatke, uz još bolji multitasking i energetsku efikasnost. Najnoviji Huawei pametni telefon moguće je pronaći u ponudi prodajnih partnera.