Osjetite vibracije “grada snova”

ARTISTRY STUDIO™ tulumario je u Šangaju, kupovao u Tokiju i Bangkoku te razgledavao znamenitosti Pariza i New Yorka, a sada je vrijeme za let preko oceana u zemlju novih prilika kako biste otkrili novu kolekciju. Dobrodošli u Los Angeles, grad snova!
Kalifornija je mjesto gdje se bikini causal susreće s besprijekornim glamurom. Lakoća s inspiracijom. Umjetnost, kreativnost i strast su neograničeni. Od plaže do gradskih ulica, budite tko god želite biti s našom najnovijom kolekcijom ARTISTRY STUDIO™ za vodootporni look očiju sa svježim izgledom usana i lica sanjivih mirisa. Zakoračite u središte pozornosti jer ćete s ovom kolekcijom, bez previše napora, biti idealne za objektiv kamere.
U gradu filmskih zvijezda, sve se vrti oko toga “koga” nosite. Mi smo odlučili pojednostaviti taj odgovor s našom najnovijom ARTISTRY STUDIO™ LA kolekcijom! Passionistice mogu živjeti svoj kalifornijski život s nužnim proizvodima za svaku torbicu koji se lako transformiraju iz casual u glamurozne proizvode.”, izjavila je Ildiko Dikošová, generalna direktorica za Amway Hrvatska.

ARTISTRY STUDIO™ Los Angeles Edition Proizvodi
Zaronite u vibracije grada snova u Los Angelesu, u Kaliforniji sa šestim izdanjem ARTISTRY STUDIO™ proizvoda za ljepotu. Pronađite inspiraciju bilo gdje u LA-u, od “cool” stila s obale do glamura s crvenog tepiha. Poprimite sjaj od glave do pete bez trunke napora uz sanjive mirisne parfemske olovke i sapune za tijelo, vodootporne kozmetike za oči i obrve te usana i obraza spremnih za fotoaparat. Pripremite se za otkrivanje!

Pacific Wave Piling sapun za tijelo HRK 94,50
Osjetite nalet valova s Piling sapunom za tijelo ombre uzorka, protkanim bezbrižnim mirisom slanog morskog zraka, citrusa i vodenih cvjetova. Ovaj 2-u-1 Piling sapun za tijelo čisti i otklanja mrtve stanice kože s nježnom pročišćujućom pjenom te sitno mljevenom ljuskom prirodnog kokosa koja uklanja neugodnu hrapavost kože te joj pruža glatki i mekani osjećaj, kao i blistavi i zdravi izgled.

Pacific Sunset Sapun za tijelo HRK 94,50
Uhvatite boje zalaska sunca te zagrlite smirenost i romantiku s ovim sapunom za tijelo ombre uzorka i zamamnim mirisima sunčanog voća, cvijeća i osvježavajućih šuma. Sapun se raspada u bogatu pjenu koja nježno čisti i njeguje površinu kože, a formuliran je tako da vaša koža poprimi svilenkast i gladak osjećaj uz pomoć maslinovog i kokosovog ulja te shea maslaca.

Starstruck Mirisna olovka HRK 167,06
Pobjegnite od svakodnevice samo jednim potezom ove olovke te udahnite osvježavajuće i poletne mirise citrusa, slanog zraka i vodenih cvjetova nadahnute Kalifornijom. Lagano je zakrenite i nanesite na pulsne točke: iza ušiju, na vratu i zapešćima ili gdje god želite. Svilenkasta formula ovog parfema se neprimjetno topi na koži te pruža osvježavajuće mirisno iskustvo koje ćete teško zaboraviti.

Coastal Vibe Mirisna olovka HRK 167,06
Ova olovka nadahnuta je kalifornijskim suncem i lijenim vožnjama autocestom uz pacifičku obalu upotpunjenu mirisima sunčanog voća i cvijeća te osvježavajuće šume. Lagano je zakrenite i nanesite na pulsne točke: iza ušiju, na vratu i zapešćima ili gdje god želite. Svilenkasta formula ovog parfema se besprijekorno topi na koži i pruža savršeni doživljaj plaža i oceana.

Pacific Proof Sjenilo za oči u kremi HRK 177,19
Obasjajte oči ovim izuzetno dugotrajnim i sjajnim sjenilom, stvorenim za cjelodnevne aktivnosti koji je otporan na vodu i znoj. Ova svilenkasta i svjetlucava krema nanosi se mekanim, fleksibilnim štapićem za lagano sjenčanje, blendanje i nadogradnju od minimalnog sloja sjenila do potpunog pokrivača. Dostupno je u neutralnim, svjetlim nijansama – LA Sand i LA Sunset.

Pacific Proof Dugotrajni gel za obrve HRK 156,94
S našom prvom vodootpornom i dugotrajnom olovkom za obrve možete se igrati od minimalno istaknutih do punih i dramatičnih obrva jer jednostavno omogućuje našim obrvama da izgledaju prekrasno. Kondicionirajuća kremasta i gel formula osigurava lako češljanje obrva pomoću super tanke četkice kako bismo ih definirale, oblikovale i poboljšale s pravom količinom boje, otporne na mrlje i cjelodnevni prijenos u torbici. Ova olovka za obrve dostupna je u bojama Beach Taupe i Beach Brown.

Lights, Camera Uljno sjajilo za usne HRK 170,44
Vaš je trenutak da zablistate s prozirnim i sjajnim Oil Gloss sjajilom koristeći ga kao elegantni glossy finiš s elementima naleta vlage na usnama. Lagana formula hibridnog gel-ulja sadrži sastojke za njegu koji održavaju usne nahranjenima, umjesto ljepljivima, obogaćene slatkastim kokosovim mirisom koji nevjerojatno podsjeća na plažu. Ovo uljno sjajilo dostupno je kao Pacific Coral s prozirnom nijansom koja laska i posvjetljava većinu boja usana, dok Pacific Wave daje bezbojan sjaj s nježnim, ali privlačnim zlatno sedefastim završnim izgledom.

Lights, Camera Highlighter u stiku HRK 177,19
Jeste li spremni na pogled izbliza? Ovoga puta nećete vidjeti nepravilnosti! Već na prvi pogled, ovaj 2-u-1 Highlighter za lice pruža sjajno i blistavo osvjetljenje koje poboljšava ton svakog tipa kože pomoću sjajnoj vanjskoj dijela te rosnog balzama koji čini unutarnju jezgru stika. Ovaj Highlighter pruža sve što tvojoj koži treba – obogaćen je hijaluronskom kiselinom, njegujućim hidratantnim sastojcima, kokosovim uljem i vitaminom E, a omogućuje da tvoja koža izgleda zdravo. Rezultat – koža je svježa i blistava poput izlaska sunca na obali, a svaki dio vašeg lica izgleda savršeno.
U novoj kolekciji ARTISTRY STUDIO™ Los Angeles Edition sudjelovala je i umjetnica Roberta Zeta koja je oživjela LA atmosferu na proizvodima i pakiranjima. “Živjeti i raditi u LA-u daje vam osjećaj vječnog proljeća zbog kojeg je život malo lakši, opušteniji i sretniji.”.
Limitirana kolekcija ARTISTRY STUDIO™ Los Angeles Edition bit će dostupna od proljeća 2021. godine do isteka zaliha. Artistry™ proizvodi prodaju se isključivo preko mreže Amway Business Owners (ABOs) diljem svijeta. Molimo posjetite Amway.com za više informacija ili za pronalazak ABO-a.