ImunoD3erm serum s vitaminom D

Važnost vitamina D koji štiti kožu izvana i iznutra je nemjerljiva, a posljednjih mjeseci smo ponovno postali svjesni njegove djelotvornosti i utjecaja na cjelokupno zdravlje. Na temelju izravnog iskustva i više od 40 godina rada u kozmetologiji istinska ikona hrvatske beauty scene, mr. ph. Seka Zebić uočila je nedostatak jakog zaštitnog proizvoda za kožu na bazi vitamina D. Na temelju promišljenog rada i primjene metoda koje zaustavljaju starenje nastao je jedinstveni ImunoD3erm serum koji se bazira na djelovanju moćnog vitamina D i vrhunskih sastojaka koji sinergijski rješavaju probleme od mladenačke aknaste i masne kože do osjetljive i zrele kože.
ImunoD3erm serum za modeliranje lica razvijen je kako bi upotpunio moju bezvremensku metodu očuvanja ljepote. Vitamin D obnavlja kožu, zaglađuje i jača imunitet, ali i rješava probleme bez obzira na dob i tip kože. Njegove blagodati su vidljive i na mladenačkoj i na koži sklonoj aknama, kao i na osjetljivoj i zreloj koži. Djelovanje vitamina D vidljivo je i u liječenju nepravilnosti i upalnih problema kao što su dermatitis i alergijske iritacije“, pojašnjava mr. ph. Seka Zebić.

Uz preporučene tretmane gimnastike lica i primjenu kinezioloških traka koža može zadržati volumen i mladolikost bez potrebe za estetskim zahvatima.
ImunoD3erm serum s vitaminom D je kruna mojih nastojanja da prenesem znanje i metode koje koži daju novu energiju i sjaj i to na potpuno prirodan način, bez potrebe za estetskim zahvatima. Uz serum koji preporučujem u svakodnevnoj njezi lica preporučujem i kineziološke trake za lice koje su u svijetu novost, a ja ih koristim već godinama. Kineziološke trake se koriste ciljano, na područjima koja treba zategnuti zato klijentima predlažem individualno savjetovanje kako trake koristiti u svakodnevnoj rutini, čak i prilikom spavanja“, ističe mr. ph. Seka Zebić.

ImunoD3erm serum bazira se na djelotvornosti vrhunskih sastojaka koji brzo i neškodljivo oporavljaju i potiču staničnu regeneraciju, ali i smanjuju štetnost sunčevih zraka. Serum se preporučuje za svakodnevnu zaštitnu njegu, kao podloga prije nanošenja uobičajene njege. Ostali moćni sastojci seruma su hidrolat neroli, ulje makadamije, ulje pšeničnih klica, kolagen i gel crvenih algi. Kineziološke trake sprečavaju atrofiju mišića posebno u osjetljivom predjelu oko očiju, djeluju na cirkulaciju i limfni sustav te poboljšavaju regeneraciju kolagena. U sportu se koriste već godinama za jačanje tkiva i kod upalnih procesa. Mr. ph. Zebić je uočila potencijal kinezioloških traka za brisanje bora i već godinama ih primjenjuje u radu s klijenticama. No, kako bi lice, vrat i dekolte zadržali tonus i čvrstoću najvažnija karika je gimnastika lica. Mr. ph. Zebić već nekoliko desetljeća primjenjuje metodu vježbanja koju je sama usavršila. Nadogradnja bržem pomlađivanju lica je i djelotvorna metoda Access Energetic Facelif.
Vrlo često sugovornike uvjeravam da nisam bila na estetskim zahvatima. U osmom desetljeću svoj izgled zahvaljujem redovitom vježbanju koje uključuje lice i tijelo. Ciljanim korištenjem kinezioloških traka i od sada uz bogatu njegu serumom ImunoD3erm s vitaminom D lako je zadržati prirodnost i ljepotu. Odlučila sam na svom primjeru dokazati da je moguće zadržati mladenački tonus uz pravilnu njegu i vježbe za lice“, izjavila je mr. ph. Seka Zebić. Nekad dugogodišnja edukatorica za kozmetičke kuće Maria Galant i Jean Klebert, a sada niz godina za kuću Da Ljepoti, poznavateljica sam vrhunskih proizvoda svjetskih kozmetičkih kuća. U svom beauty centru Biokozmetika Pet, kako za sebe tako i za klijente koristim proizvode za lice i tijelo Diega dalla Palma, Themae Paris, Malu Wiltz, Voya, Nougatine Kids i Osmorovicza Budapest“, ističe Zebić.

Svoja iskustva na području dermatofarmacije mr. ph. Zebić detaljno prenosi u knjizi pod nazivom „Kako zaustaviti starenje“. Anti-ageing program za lice i tijelo dostupan je na stranici https://gimnastikalica.com/hr/.

ImunoD3erm serum je dostupan na web shopovima:

  • https://gimnastikalica.com/hr/trgovina/
  • https://daljepoti.hr/
  • Beauty centar Biokozmetika Pet, Petrovaradinska 9a, Zagreb.
  • Svi SPA centri tvrtke Da Ljepoti d.o.o. https://yestobeauty.hr/