Usisava, briše i osvježava prostor u jednom potezu

Usisavajući i istovremeno brišući podove pod parom, Clean & Steam Revolution usisavač s parom efikasan jer vam štedi vrijeme i savršeno je rješenje za zdrav i besprijekoran dom. Jedan uređaj koji sve radi: istodobno usisava i parom čisti podove, difuzor za esencijalno ulje za zdravlje i miris u domu, napredna ciklonska tehnologija za performanse napravljene da traju još duže.

Ovaj uređaj u jednom potezu usisava i čisti parom tvrde podove kao što su: parketi, pločice, linoleum ili epoxy podove. Osim tvrdih podova upotrebom posebno dizajniranog nastavka Ultra Glider moguće je usisavati i osvježiti i tepihe s parom i to sve samo jednim potezom.

Snaga pare ubija 99,9% bakterija i mikroba, dezinficira vaš dom bez deterdženata i kemikalija, istovremeno napadajući grinje i neugodne mirise. Zato je taj uređaj idealan za zdravo čišćenje kuće, čuvajući na taj način zdravlje ukućana i štiteći ih od alergija. Ujedno je ugodan i za okoliš jer ga čuva od zagađenja. Kao jedna dodatna vrijednost tog novog čuda tehnologije je i mogućnost da tijekom čišćenja možete u difuzor staviti eterično ulje i tako će vaš dom uz prekrasan svježi miris ne samo zablistati već i lijepo zamirisati.