Uljepšajte Božić potrebitoj djeci i obiteljima

Košarkaši KK Cibona Roko Prkačin i Mateo Drežnjak, jedna od najpoznatijih hrvatskih glumica Bojana Gregorić Vejzović te vaterpolisti zagrebačke Mladosti Luka Bajić i Jerko Jurlina među prvima su se uključili u humanitarnu akciju Zaklade “Hrvatska za djecu” – Spojimo hrvatska srca. Ova omiljena dama s malih ekrana i vrhunski sportaši, a u srcu veliki ljudi, naljepši su poticaj svima nama da se već danas uključimo u hvalevrijedan humanitarni projekt i u ovim teškim vremenima zajedno ispunimo božićne želje djeci i mladima iz ustanova i institucija za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi te potrebitim obiteljima.

Pozivam vas da se uključite u humanitarnu akciju Spojimo hrvatska srca. Darujmo one koji ovog Božića to ne očekuju. Iznenadimo ih!”- poručila je Bojana Gregorić Vejzović.

U humanitarnu akciju Spojimo Hrvatska srca koja traje do 15. prosinca svi građani i brojne tvrtke mogu se uključiti već danas i osobno pokloniti jedan dar za jedan osmijeh. Darovi se prikupljaju donacijom potrebnih stvari ali i uplatom novčanih sredstava na žiro račun Zaklade HR2424020061500090143 kojima Zaklada ispunjava osobne želje. Informacije o korisnicima kao i njihovim željama nalaze se na Facebook stranici Zaklade www.facebook.com/ZakladaHrvatskaZaDjecu ili na broju Zaklade 091 9384 880.

“Pozivamo Vas da se kao i mi uključite u humanitarnu akciju Spojimo hrvatska srca Zaklade “Hrvatska za djecu”. Sve detalje i dječje želje možete pogledati na Facebook stranici Zaklade.“ – poručili su košarkaši KK Cibona Roko Prkačin i Mateo Drežnjak dok su vaterpolisti HAVK Mladost Luka Bajić i Jerko Jurlina dodali: “Podržimo akciju Zaklade “Hrvatska za djecu i razveselimo djecu ovog Božića.”

Nositelj hunitarne akcije Spojimo Hrvatska srca je Zaklada „Hrvatska za djecu“ koja djeluje u ime Vlade Republike Hrvatske, samostalno i s partnerima, kako bi prepoznali, aktivno podržali i kontinuirano promovirali prava i prilike djece na individualni razvoj te doprinijeli ostvarivanju izvrsnosti i napretka u njihovom životu. Zaklada se svojim radom i kontinuiranim naporima zalaže za ugodnije odrastanje i bolji život djece Hrvatske te provodi inovativne samostalne projekte za sve kategorije djece. Udružene ideje, kreativnost i empatija vrijednog tima ovog puta rezultirali su projektom koji će uljepšati božićne blagdane djeci i mladima iz ustanova i institucija za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi te potrebitim obiteljima koje su korisnici Zaklade.

Akcija je prijavljena Gradskom uredu za socijalnu zaštitu i osoba s invaliditetom, a o završetku akcije Zaklada „Hrvatska za djecu“ objavit će javni dokument o isporučenim darovima.

SPOJIMO HRVATSKA SRCA ZAJEDNO OVOG BOŽIĆA