Popularna igra Gardenscapes odsad i u AppGallery trgovini

Gardenscapes, popularna puzzle igra razvojnog studija Playrix sada je dostupna u AppGallery trgovini. Od danas će korisnici novih Huawei pametnih telefona krenuti na putovanje sa svojim batlerom Austinom, dok svojem vrtu vraćaju stari sjaj prelazeći tisuće različitih razina mozgalica.

Oduševljeni smo što smo omogućili velikom broju igrača širom svijeta pristup voljenoj igri Gardenscapes lansiranjem aplikacije na AppGallery trgovini. Podrška i smjernice koje smo u tom procesu dobili od Huaweija bile su sjajne“, istaknuo je Maxim Kirilenko, direktor poslovnog razvoja u Playrixu.

Za one koji već imaju instaliran Gardenscapes, igrači se mogu jednostavno prijaviti svojim Facebook računom kako bi sačuvali rezultate koje su postigli. Igra se može preuzeti s AppGallery trgovine da bi korisnici zadržali sve pogodnosti koje su pretodno otključali putem istog Facebook računa.

Igrači u Gardenscapeu mogu uživati u obnavljanju vrta kojem vraćaju stari sjaj kroz poznato, ali osvježeno iskustvo rješavanja slagalica, a igra nudi i posebne elemente kojima je moguće brže napredovati kako bi korisnici uživali u optimiziranom iskustvu. S tisućama jedinstvenih razina i različitih razina, ljubitelji puzzle igara doći će na svoje.

Igra također donosi složenu priču koja dodaje novu dimenziju iskustva. Kako igrači nastavljaju s restauracijom, moći će otkriti razne tajne svojeg vrta, dok će ih pratiti različiti jedinstveni likovi i kućni ljubimac. Igrači se čak mogu udružiti sa svojim prijateljima na Gardenscapesu sinkroniziranjem sa svojim Facebook računom. Jednom kada se sinkroniziraju, mogu međusobno slati pogodnosti i udruživati se kako bi postigli višu poziciju na ljestvici.

Lansiranjem Playrixove igre Gardenscapes na AppGallery trgovini, uzbuđeni smo što možemo poželjeti dobrodošlicu u našu brzorastuću trgovinu aplikacija još jednom velikom partneru. Ovom ponudom dajemo korisnicima još veći izbor, pružajući im dodatnu vrijednost kroz uživanje u igrama. Zahvaljujući AppGallery-ju, korisnici mogu u potpunosti personalizirati i upravljati svojim svijetom aplikacija, sa sigurnim i otvorenim pristupom koji nudi slobodu, izbor i fleksibilnost“, rekao je Jaime Gonzalo, potpredsjednik Huawei Mobile Services Europe.

Huawei AppGallery nastoji biti omiljeno tržište aplikacija koje potrošačima nudi širok izbor i pruža developerima inovativniju tehnologiju za redefiniranje mogućnosti korisničkog iskustva. AppGallery također aktivno surađuje s vodećim svjetskim brandovima i developerima igara kako bi ih doveo na platformu i osigurao potrošačima pristup nekima od najpopularnijih mobilnih igara. AppGallery pruža usluge preko 500 milijuna aktivnih korisnika u više od 170 zemalja i regija širom svijeta s tisućama aplikacija u 18 kategorija, uključujući igre, društvene mreže, zabavu i još mnogo toga.