LEGO® DUPLO® WORLD od sada i u AppGallery trgovini

Huaweijeva AppGalery trgovina raste iz dana u dan, a u njoj je odsad dostupna i edukativna igra za djecu LEGO® DUPLO® WORLD. Riječ je o višestruko nagrađivanoj aplikaciji s više od 13 milijuna preuzimanja širom svijeta. LEGO® DUPLO® WORLD je popularan među djecom, ali i roditeljima kojima pokazuje kako na jednostavan način spojiti učenje i zabavu.

LEGO® DUPLO® WORLD razvio je StoryToys, razvojni studio u sklopu Touch Pressa, poznatog izdavača iz Londona. Igra potiče znatiželju i podržava razvoj djeteta kroz kreativne igre poput gradnje, istraživanja i igre uloga pomoću 3D LEGO® DUPLO® kocki.

Iz Huaweija ističu kako su uzbuđeni što je kultna aplikacija sada dio AppGallery trgovine, proširujući bogat izbor aplikacija namijenjenih djeci. LEGO® DUPLO® WORLD donosi jedinstveno i uzbudljivo iskustvo te pomaže djeci da istražuju, uče i razvijaju se, dok roditeljima pomaže da stvore uspomene koje će dugo pamtiti.

LEGO® DUPLO® WORLD dostupan je u AppGallery trgovini na više od dvadeset jezika. Igra je besplatna za preuzimanje, a unutar nje je moguće otključati dodatne mogućnosti.