Dalmatinka anđeoskog glasa poslala je svima božićnu poruku

Poruku zahvalnosti, nade i osmjeha, ova predivna dalmatinka anđeoskog glasa prenijela je kroz pjesmu ‘All I want for Christmas is You’ u cover obradi popularne pjevačice Mariah Carey.

‘All I want for Christmas is You’ božićna je pjesma američke pjevačice Mariah Carey s njenog albuma Marry Christmas. Zbog ovog vječnog hita, Mariah Carey ponijela je naslov ‘Kraljice Božića’, kazala je simpatična Ivana Orlić.
Ideja za obradom ove božićne pjesme se rodila preko noći upravo zbog okolnosti u kojima smo se svi našli zbog Covida-19 da podsjeti na važnost nade, zahvalnosti, radosti, da izmami osmijeh na lice svakog čovjeka“, naglasila je Orlić.
U ovoj situaciji kad je koronavirus promijenio apsolutno sve uzrokujući pritom prestanak uobičajenog svakodnevnog funkcioniranja i sveopću neizvjesnost, Ivana je svojim anđeoskim glasom sjajno, s puno energije i emocija otpjevala pjesmu i donijela božićnu čaroliju u naše domove. Vesela božićna ljubavna pjesma u svima nama budi uspomene na najljepše doba u godini.

Božić nije otkazan, čuvajte sebe i druge i neka vam ljubav bude vodilja” izjavila nam je Ivana I dodala kako je ljubav najmoćnija sila na svijetu.

Spot i pjesmu možete pogledati na linku: https://youtu.be/S-dkkBp1Q7w

Ivana Orlić, pjevanjem se bavi od kada zna za sebe, iako je diplomirana ekonomistica, svoj život posvetila je glazbi, a vjerujemo da nam Ivana u novoj godini sprema još puno lijepih iznenađenja.