Uključite se u akciju ŽELIM TI OSMIJEH!

Bliži se jedan od djeci najomiljenijih dana, dan svetoga Nikole ili kako ga zovemo Nikolinje! Uskoro će mališani marljivo laštiti čizmice pitajući se kakve će darove u njima pronaći na jutro 6. prosinca i ove 2020. godine!

PRIDRUŽITE SE AKCIJI ŽELIM TI OSMIJEH KROZ SVOJE ŽELJE KOJE ĆE DOĆI U KLAIĆEVU!
Sva djeca već znaju za čarobni Grad svetog Nikole koji se održavao 5 godina zaredom u Zagrebu, ali s obzirom na pandemiju koja vlada ove se godine ovo bajkovito događanje odgađa za neka bolja vremena, a Nikolinje ćemo obilježiti onako kako nam to prilike dozvoljavaju.

Kako je uvijek bitno prisjetiti se i onih koji tijekom nadolazećih praznika ne mogu biti u toplini svoga doma i darove pronaći u ulaštenim čizmicama na svom prozoru, Nikolinje će doći k njima. Zato će, kako i svake godine do sada, Wish mama portal i Muzej grada Zagreba darivati mališane prigodnim poklonima koje će im donijeti sv. Nikola. A kako se ove godine djeca ne mogu zabaviti i radovati u Gradu svetog Nikole, poziva ih se da se pridruže sa svojim dobrim željama i uključe u akciju Želim ti osmijeh.

Pošaljite svoj uradak!
Ove godine, uz već pripremljene darove, malenim pacijentima Wish mama portal i Muzej grada Zagreba žele darovati lijepe poruke i crteže njihovih vršnjaka, nešto čime će im pokazati da mislimo na njih, da im želimo brzo ozdravljenje te da i oni osjete blagdansku čaroliju i toplinu adventa.
Ne sumnjamo da već znate kakav bi vas dar najviše razveselio. No, što biste poželjeli dječici koja blagdanske dane, umjesto u toplini svoga doma i obitelji, provode u bolničkim krevetima?

Nacrtajte i/ili napišite lijepe želje za malene pacijente, a vas čeka lijepo iznenađenje
Pokažimo im da mislimo na njih i da želimo da i oni osjete radost adventa! Sigurni smo da će im vaše tople poruke i crteži uljepšati dane provedene na liječenju! Vjerujemo da će nam svima najljepši dar za naš trud biti njihovi osmijesi i saznanje da smo im uljepšali bolničku svakodnevicu. Možete se koristiti drvenim bojicama, flomasterima, pastelama, kolažom …

Fotografirajte svoje radove i pošaljite e-mailom na adresu: vlener@mgz.hr do nedjelje, 29. studenoga 2020.
Uz fotografiju svog rada s lijepim željama navedite ime i prezime te dob malog autora jer će na e-mail adrese s kojih će radovi pristizati, Wish mama portal i Muzej grada Zagreba poslati zahvalnice koje će biti lijepa uspomena svakom djetetu.
Radovi će biti izloženi u Klinici za dječje bolesti Zagreb – Klaićeva te ćemo tako barem malo oplemeniti blagdanske dane malih pacijenata na liječenju.

Kako ovu akciju Wish mama portal radi u suradnji sa svojim partnerom Muzejem grada Zagreba uz posebnu zahvalnicu za sudjelovanje, koje će dobiti svako dijete koje je poslalo svoj uradak, svakom djetetu daruje se i obilazak Muzeja grada Zagreba, uz obveznu pratnju roditelja, a može se iskoristiti sve do kraja veljače 2021. godine.