Paydo te u petak 27.11. časti parkiranjem

Potaknuti podacima najpopularnije hrvatske aplikacije za parkiranje prema kojoj građani najviše vole parkirati petkom, PayDo i Mastercard® odlučili su organizirati novu akciju koja će se održati već ovaj petak 27. studenog. Novim i postojećim korisnicima PayDo aplikacije, koju trenutno u Hrvatskoj koristi više od 222.000 građana, kao i korisnicima Mastercard kartica, u petak će biti omogućeno gotovo cjelodnevno parkiranje bez ikakvog troška.

Na dan akcije uz 100% popusta bit će im dostupna kupovina do deset satnih parkirnih karata za jednu registarsku oznaku. Prvi korak je besplatno preuzimanje aplikacije PayDo na platformama za iOS i Android (App Store, Google Play) ili na web stranici www.paydo.hr. Drugi korak je spremanje Mastercard kartice u aplikaciju.

Kako bi na dan akcije ostvarili pravo na preuzimanje karata uz 100% popusta, potrebno je odabrati satnu kartu i zonu za koju želite platiti parkiranje. Uz ove prethodno zadovoljene uvjete PayDo će ponuditi opciju plaćanja ‘Besplatno uz Mastercard’. Parkiranje bez ikakvog troška tako je ostvareno u svega nekoliko klikova, na potpuno siguran i provjeren način.
Bilo da parkirate u mjestu stanovanja ili putujete na neku od lokacija gdje je PayDo aplikacija aktivna, svakako iskoristite ovu jednodnevnu akciju i u petak 27. studenoga parkirajte uz 100% popusta.
Aplikacija ne koristi SMS protokol, u potpunosti je besplatna i nema nikakvih dodatnih naknada, a kao jedina s nacionalnom pokrivenosti jamči dostupnost usluge na gotovo svakom koraku, zavoju i prometnoj površini.

Aktivna je u 77 hrvatskih gradova, na lokacijama Bale, Biograd na Moru, Bjelovar, Buje, Buzet, Cavtat, Cres, Crikvenica, Čakovec, Donji Miholjac, Dubrovnik, Đakovo, Đurđevac, Fažana, Gradac, Grožnjan, Hvar, Jastrebarsko, Karlovac, Kaštela, Koprivnica, Korčula, Kostrena, Krk, Ludbreg, Makarska, Mali Lošinj, Marija Bistrica, Murter, Novi Vinodolski, Novigrad, Ogulin, Okrug Gornji, Omiš, Omišalj/Njivice, Opatija, Orebić, Osijek, Pag, Podstrana, Poreč, Posedarje, Požega, Preko, Primošten, Pula, Rab, Rijeka, Rogoznica, Rovinj, Samobor, Sisak, Slano, Slavonski Brod, Solin, Split, Starigrad – Paklenica, Ston, Sveti Filip i Jakov, Šibenik, Tisno, Tkon, Tribunj, Trogir, Trpanj, Tučepi, Umag, Varaždin, Velika Gorica, Vinkovci, Virovitica, Vodice, Vodnjan, Vrbnik, Vukovar, Zadar i Zagreb.

Korisnici vanuličnih parkirališta (garaže i parkirališta s barijerama) također mogu platiti parkirališne karte putem PayDo aplikacije u Cavtatu, Zračnoj luci Dubrovnik, Splitu (9 vanuličnih parkirališta), na Zagrebačkom Velesajmu i garaži u Centru Bundek te podzemnoj garaži Poljana u Šibeniku.
Za sve korisnike Mastercard kartica do kraja 2020. svakodnevno je aktivna i dodatna promotivna pogodnost: 10% od plaćenog iznosa za satne karte vraća se korisniku na promotivni račun koji može koristiti prilikom budućeg plaćanja parkiranja. Osim toga, dodatna novost je da za svaku kupljenu satnu parkirališnu kartu posljednji četvrtak u mjesecu Mastercard® na isti račun korisniku vraća 20% iznosa plaćene karte.

Za korištenje navedenih pogodnosti potrebno je preuzeti besplatnu aplikaciju PayDo na platformama za iOS i Android (App Store, Google Play) ili na web stranici: www.paydo.hr. Nakon toga, aplikacija na jednostavan i intuitivan način brine o procesu registracije i kupovine. Naročito je praktično korištenje mapa s ucrtanim parkirališnim zonama i automatskim pozicioniranjem uz uključene lokacijske usluge.

Za više informacija posjetite web stranicu www.paydo.hr, PayDo Facebook stranicu https://www.facebook.com/paydoapp i Instagram profil https://www.instagram.com/paydoapp/