Otvorite osjetila i okusite prvi Cappuccino u boji

U skladu s aktualnim potrošačkim trendovima, Franck kontinuirano nadopunjuje svoj liniju instant cappuccina brojnim novitetima, a sada se u širokoj ponudi raznovrsnih okusa nalazi i jedan novi, potpuno drugačiji – Franck Cappuccino Raspberry Macaron.

Raspberry Macaron prvi je Franck Cappuccino u nježno ružičastoj boji zahvaljujući prirodnoj boji i dodatku maline u prahu. Svojim neodoljivim okusom i baršunastom teksturom ova ljepotica među cappuccinima neodoljivo podsjeća na svima omiljene, ukusne francuske kolačiće Macarons punjene slatkom, kremastom kombinacijom sočne maline i bijele čokolade. U raskošnoj i moćnoj šalici ovog napitka ružičaste boje s finom aromom maline mnogi će naći idealnu alternativu desertu.

Potrošači danas osobito uživaju u inovativnim proizvodima, bilo po pitanju novih okusa ili njihovih kombinacija, ali i cjelokupnog doživljaja konzumacije, odnosno dodane vrijednosti koju pružaju. Posljednji trendovi pokazuju kako potrošači ne očekuju samo izvrstan okus i teksturu napitka, već su skloni kušati i inovativne proizvode koji se ističu i u vizualnom dojmu što dodatno obogaćuje iskustvo konzumacije. Franck je na ovaj trend odgovorio lansiranjem novog okusa Raspberry Macaron Cappuccina koji će trenutke uživanja u finim napitcima učiniti još boljim.

Novi Franck Raspberry Macaron Cappuccino, osim vizualne atraktivnosti, krasi i bogata pjena, kremasta tekstura i desertni karakter. Njegova dodatna prednost je što se brzo i lako priprema uz dodatak vruće vode ili mlijeka. Jednako je ukusan u toploj i hladnoj varijanti pa je idealan povod za predah u bilo koje doba godine, bilo da ste u kafiću, uredu ili kod kuće. Osim u omiljenom kafiću, Franck Raspberry Macaron možete pronaći i u najbližoj trgovini po preporučenoj, neobvezujućoj maloprodajnoj cijeni od 17,99 kuna za 8 vrećica.

Inspiracija u šalici
Franck je pripremio i video s uputama kako bi potrošači dobili ideje i inspiraciju za pripremu novog Cappuccina Raspberry Macaron. Svi oni koji se žele okušati u rekreiranju svoje verzije ovog ružičastog cappuccina, svoje kreacije mogu objaviti na Instagramu uz #FranckDrinkPink, a Franck će najkreativnije i nagraditi.

Pravo je vrijeme da se prepustite potpuno novom doživljaju i iskustvu ispijanja omiljenog napitka od onog na koji ste do sada naviknuli, jer će vam novi cool okus Franck Raspberry Macaron priuštiti potpuno novu dimenziju užitka!