Lovely Quinces – “Tide” u kampanji za borbu protiv depresije

Singl “Tide” koji potpisuje Lovely Quinces našao se u kampanji Hrvatskog psihijatrijskog društva koje progovara o problemu depresije.

U sjajnu i hvalevrijednu kampanju “Ispod površine” uvrštena je nova masterirana verzija pjesme “Tide”, koja se originalno našla na EP-u “Meet Me In Moscow, Part One” objavljenom 2015. Emotivna, slojevita i moćna pjesma jedne od naših najjznačajnijih kantautorica savršena je podloga kampanji koja cilja na osvještenje velikog problema depresije i poticanje oboljelih na liječenje.

Lovely Quinces je pjesmu sama napisala, otpjevala i odsvirala gitaru, a Mark Mrakovčić je odsvirao dodatne instrumente te snimio i zadužen je za produkciju.

Dunja Ercegović, poznatija kao Lovely Quinces, jedna je od najzapaženijih izvođačica iz naše regije. Singl “Tide” nastao je nakon sjajnih i turbulentnih nekoliko godina u kojima je rasprodala klubove u Hrvatskoj, nastupala u regiji, diljem Europe, kao SAD-u i Kanadi, a odradila i turneje s grupama Giant Sand i Thurston Moore Band.

Nakon uspješne solo karijere, njezin rad se transformirao u onaj s punokrvnim bendom koju uz Dunju za mikrofonom čine Anja Tkalčec iz Punčki na basu, Leonard Klaić na bubnjevima iz She Loves Pablo, Mark Mrakovčić na prvoj i Dimitrije Đokić na drugoj gitari.

Lovely Quinces – “Tide”