Uz Enterosgel svaka je destinacija sigurna destinacija

Uživajte u gastronomskim delicijama i svemu što donosi jesensko doba, a ako uz ukusnu hranu u organizam unesete i nepoželjne bakterije možete jednostavno i brzo otkloniti neugodne simptome

Jesen puna i ponuda i izazova
Vratila se jesen. Neki bi rekli – konačno. Dosadilo je ljeto i visoke temperature, komarci i žega. Organizam se poželio užurbanijeg tempa, poslovnih i školskih obaveza, treninga i rasporeda koje donosi jesen. Poželio se festivala, kazališnih predstava, odlazaka u kino…
Svaku jesen većina gradova u Hrvatskoj ima u ponudi neki kvalitetan outdoor festival spretno kombinirajući kulturne događaje, glazbu i gastronomiju. Pa ovisno o tome koliki ste avanturist i čemu se najviše veselite, s malo istraživanja jednostavno ćete pronaći destinaciju baš za sebe i svoju obitelj. A uživanje u hrani i piću svakako će biti dio vaše festivalske priče. Jesen, prebogata plodovima, i najstrožim će kritičarima ponuditi beskrajno puno izbora pri odabiru hrane. Međutim, iako je pandemija donijela brojne restrikcije pri posluživanju hrane i pića, uvijek valja obratiti posebnu pozornost pri konzumaciji street fooda jer je moguće da u organizam unesete bakteriju koja će vam prouzročiti određene probavne probleme.

Uživajte, ali oprezno
Uzročnici trovanja hranom obično pripadaju jednoj od tri skupine bakterija: salmonela, stafilokok i klostridija. Osobe zaražene bakterijama iz hrane ne moraju imati nikakve simptome ili mogu razviti simptome od blagog crijevnog poremećaja do teške dehidracije i proljeva.

Nestane kao spužvom po ploči
Pri pojavi prvih simptoma, najvažnije je što hitnije ukloniti štetne tvari iz probavnog sustava kako bi se što manje otrova resorbiralo dalje u organizam. Neka je vaš prvi izbor Enterosgel – „pametna spužva“ koja fizički na svoju površinu veže štetne tvari i omogućava njihovo uklanjanje iz organizma stolicom, a vas brzo rješava neugodnih simptoma.
Uz Enterosgel svaka je destinacija sigurna destinacija, a vi bezbrižno uživajte u svemu što vam donosi jesen!