U Zagrebu otvorena prva Agrolagunina trgovina – 3 Kantuna

Na Trešnjevačkoj tržnici u Zagrebu otvorena je nova trgovina „3 Kantuna“ vodećeg istarskog proizvođača Agrolagune. Radi se o prvoj trgovini u Zagrebu poznate istarske tvrtke u kojoj se nudi široki asortiman istarskih prirodnih, kvalitetnih i nagrađivanih vina, maslinovih ulja i sireva. U novootvorenom prodajnom prostoru ljubitelje prvoklasnih proizvoda tako očekuje velik izbor Vina Laguna, Ol Istria maslinovih ulja i sireva Špin. „3 Kantuna“ su idealno mjesto za sve gurmane koji cijene autohtone istarske proizvode već odavno prepoznate na lokalnom i globalnom tržištu. Osim širokog asortimana vina, ulja i sireva u prodajnom prostoru kupce očekuje stručno i ljubazno osoblje koje će im otkriti i predstaviti cijelu ponudu proizvoda.

Unatoč brojnim izazovima koje nam je donijela ova godina, uspješno ostvarujemo zadane ciljeve u širenju vlastite maloprodajne mreže. Samo tri mjeseca nakon otvorenja druge trgovine „3 Kantuna“ u Splitu iznimno se radujemo što građanima Zagreba i njihovim gostima možemo predstaviti naš cjelokupni asortiman i naročito naše vrhunske proizvode limitiranih serija. Pozivam sve ljubitelje domaćih proizvoda da posjete našu trgovinu „3 Kantuna“ na Trešnjevačkoj tržnici. Upravo ovakva trgovina s istarskim delicijama nedostajala je hrvatskoj metropoli i zbog toga nismo dugo razmišljali trebamo li je otvoriti. Vjerujemo da će svaki posjetitelj uživati u ponudi i ambijentu. Odlučili smo ponuditi takvu vrstu trgovine koja nudi Agrolagunine artikle koji se ne mogu pronaći u velikim supermarketima. Sudeći po reakcijama naših kupaca u Poreču, Rovinju, Rijeci i Splitu nismo pogriješili jer su im postali dostupni i ekskluzivni proizvodi idealni za konzumiranje u posebnim prilikama kao i za poklone, izjavio je Jurica Vukosav, direktor komercijale u Agrolaguni istaknuvši da svakog kupca na otvorenju očekuju posebne ponude i pokloni.

Bogati asortiman proizvoda Agrolagune nudi visokokvalitetna vina s kontroliranom oznakom izvornosti ZOI sa 630 hektara vlastitih vinograda, ekstra djevičanska maslinova ulja s više od 65 tisuća stabala maslina te sireve koji se proizvode isključivo od svježeg domaćeg mlijeka s hrvatskih farmi. Dugogodišnja tradicija Agrolagune povezuje moderni pristup i visoku kvalitetu lokalnih proizvoda iz svih triju kategorija, što potvrđuju brojne nagrade na prestižnim domaćim i svjetskim natjecanjima, a iznimnu kvalitetu već godinama prepoznaju i kupci.

Agrolaguna u svojoj maloprodajnoj mreži ima dvije trgovine u Poreču, jednu na tržnici, a drugu u sklopu podruma i uljare u Mate Vlašića 34. Slijede trgovine na Štangi u Rovinju, potom na rivi u Rijeci te na tržnici Sućidar i Cankarevoj poljani u Splitu. U planu je uz trgovinu na Trešnjevačkoj tržnici otvoriti barem još jednu trgovinu u Zagrebu koja svojim visokim standardima zadovoljava svakog kupca.