Snjeguljica u novom ruhu ponovno u Trešnji

Još jedan klasik, u novom izdanju, razveselit će sve zaljubljenike u bezvremenske bajke braće Grimm. Predstava Snjeguljica i sedam patuljaka, u režiji i adaptaciji Ivane Čoh, ponovno je na repertoaru kazališta Trešnja.

U našoj smo predstavi pokušali zadržati bajkovitu atmosferu priče, ali i progovoriti o temama koje smatramo bitnim za odgoj i razvoj djece: dobrota, ljubav, pozitivan stav prema životnim situacijama u kojima se možemo naći, ali i o odnosu ljepote i dobrote – pojmovima koje vrlo često nesvjesno i nepravedno povezujemo.

Svi zainteresirani predstavu će ponovno moći pogledati u Trešnji od 17. listopada i prisjetiti se ove divne bajke, napete i zanimljive, koja će im napuniti srce pričom o ljubavi i pravom prijateljstvu.

U ulozi Snjeguljice nastupa Tena Jeić Gajski, u ulozi kraljice Ivana Bakarić, a kao princ Matija Čigir, u ostalim ulogama su Vanda Vujanić Šušnjar, Luka Bulović, Višnja Babić, Krunoslav Klabučar, Sanja Hrenar, Tvrtko Jurić, Aleksandra Naumov, Hrvoje Barišić, Kruno Bakota i Matija Antolić.
Scenograf predstave je Radovan Ruždjak, kostime je osmislila Hana Letica, glazbu je skladao Matija Antolić, a rasvjetu je oblikovala Vesna Kolarec.

Predstava je namijenjena djeci starijoj od pet godina, a može se pogledati u kazalištu Trešnja 17. i 18. listopada te 21. i 22. studenoga.