Iskoristite atraktivno financiranje uz bogati paket opreme

Ne propustite priliku i uvjerite se zašto najprodavaniji BMW model svih vremena jamči zadovoljstvo na svakoj cesti, zavoju i vozačkoj situaciji jer legendarni BMW serije 3 nikada nije bio pristupačniji.
Globalno poznati predstavnik sportskog zadovoljstva u vožnji, BMW 318d – kao sinonim sportske, obiteljske, a u novoj generaciji i prave poslovne limuzine – u posebnom ‘ADVANTAGE’ paketu dolazi uz iznimno atraktivnu dnevnu ratu, gratis petogodišnji servisni paket, produljeno jamstvo i osiguranje guma u trajanju od 36 mjeseci.

U operativnom leasingu s ostatkom vrijednosti u svim Tomić & Co. salonima tijekom 60 mjeseci dostupan je za svega 13 eura dnevno plus PDV – uz 0% učešća i 0% troškova obrade ugovora*. Uz gratis BMW Service Inclusive servisni paket u trajanju od 5 godina, odnosno za prijeđenih 100.000 kilometara, izbjeći ćete dodatne troškove održavanja. U cijenu je uključen i BMW Repair Inclusive paket produljenog jamstva koji omogućuje dvije godine zaštite od troškova izazvanih neočekivanim kvarovima, a nakon isteka se može produžiti i do 5 godina ili za 200.000 kilometara. Osim toga, svaki kupac besplatno dobiva i BMW osiguranje guma za razdoblje od 36 mjeseci – optimalnu zaštitu koja pokriva do 100% troškova vezanih za oštećenje originalnog kompleta kotača.

Zahvaljujući inovativnim rješenjima sedma generacija najprodavanijeg i najpopularnijeg BMW-a u Hrvatskoj i svijetu kao nikada do sada povezuje vozača, okolinu i samo vozilo – po čemu je oduvijek bio lider klase. U paketu opreme uključenom u cijenu tako se izdvajaju automatski mjenjač, sportski kožni upravljač, Park Distance Control, automatski multi-zonski klima uređaj, LED prednja i stražnja svjetla, navigacijski sustav, tempomat s funkcijom kočenja, unutarnji retrovizor s automatskim zasjenjenjem, DAB Tuner, TeleServices i ConnectedDrive Services te dr.
Stoga ne propustite priliku i posjetite Tomić & Co. salone u Zagrebu, Zadru, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli te odvezite svoj novi BMW model – sada dostupan s bogatim ‘ADVANTAGE’ paketom dodatne opreme.

Dodatne informacije potražite na:
https://www.bmw.hr/hr/topics/details/offer-overview/2020-10-07-318d-Advantage.html