Uz La Roche-Posay Hyalu B5 serum svaka je žena čista petica

I službeno smo ušli u jesen, doba godine kada još uvijek uživamo u preplanulom tenu, ali se polako pripremamo i za intenzivniju njegu kože. Proteklih mjeseci smo više boravili na otvorenom i našu kožu izlagali suncu, a sada je vrijeme da ju osnažimo za hladniji dio godine. Svi želimo zablistati i ove jeseni, a u borbi protiv bora te vraćanju punoće i svježine našoj koži, saveznik nam je La Roche-Posay Hyalu B5 serum.

Ovaj dermokozmetički anti-age serum već je osvojio srca milijun žena diljem svijeta. Osim klinički dokazane učinkovitosti, osvaja i nježnim mirisom, pružajući pri tome i trenutnu obnovu. Umiruje kožu pružajući joj svjež i zdrav izgled, što potvrđuju i fantastični rezultati. Naime, Hyalu B5 već nakon jednog sata poboljšava kožnu barijeru, nakon četiri sata koži vraća punoću, a nakon četiri tjedna smanjuje bore.

Zahvaljujući njegovoj jedinstvenoj formuli s čistom hijaluronskom kiselinom, vitaminom B5 i madecassosideom za puniji izgled kože i obnovu barijere kože, La Roche-Posay Hyalu B5 serum je broj 1 anti-age proizvod u ljekarnama****.

Hijaluronska kiselina jedan je od najomiljenijih anti-age sastojaka. Volimo je zbog osvježavajućeg učinka koji ima, potvrdila je dr. sc. Jelena Meštrović Štefekov, dr. med. spec. dermatologije. „Proizvode s hijaluronskom kiselinom preporučujem osobama koje imaju bore, gubitak volumena i elasticiteta kože te umorni izgled kože“, ističe dr. sc. Meštrović Štefekov. Zbog dobre podnošljivosti, dodaje, preporučuje ih i svima u potrazi za adekvatnom njegom nakon estetskih tretmana te osobama s osjetljivom kožom.

Govoreći upravo o osjetljivoj koži, dr. sc. Meštrović Štefekov kaže i da je, kada je o njezi takve kože riječ, manje zapravo više. “Osjetljiva koža voli minimalizam. Njegu treba svesti na samo nekoliko ciljanih preparata sa što manjim brojem sastojaka, jednostavnog i transparentnog sastava. Osjetljivu kožu hidratizirajte i više puta dnevno. Pod uvjetom da koristite preparate jednostavnog, „pročišćenog“ sastava ne možete pretjerati”, poručila je dr. sc. Meštrović Štefekov.

Kako bi zadovoljstvo koje osjeća u svojoj koži, započinjalo i trajalo zajedno s kožom, Hyalu B5 serum obožava i poznata hrvatska glumica i pjevačica Vanda Winter. “Nije mi cilj biti savršena, niti vječno mlada, ali želim iskazati zahvalnost i poštovanje tijelu koje me nosi i licu koje me predstavlja. Svoju kožu čuvam i želim joj pravedno uzvratiti za godine u kojima se o njoj gotovo i nisam morala brinuti, pa si odnedavno poklanjam mali „luksuz“ brenda kojem sam dugo vjerna: La Roche-Posay Hyalu B5 serum”, istaknula je Vanda.

Želite li i vi ove jeseni biti čista petica, potražite svoju bočicu Hyalu B5 seruma u ljekarnama.