Psihomodo Pop stiže u dvorište Medike

Legende hrvatskog punk rocka Psihomodo Pop stižu u petak, 25. rujna u dvorište Medike na svoj prvi nastup u tom zagrebačkom klubu.
Na sceni više od tri desetljeća, Psihići su jedni najdugovječnijih domaćih rockera i nesumnjivo vladari zarazne jednostavnosti na čiji spomen se potežu i njima laskajuće usporedbe s Iggy Popom & Stoogesima, Rolling Stonesima, no ponajprije Ramonesima s kojima su imali prilike i svirati na koncertima u Ljubljani i Zagrebu. Vječno zaigrani frontmen Davor Gobac zbog svoje karizmatičnosti i specifičnog smisla za humor prepoznatljiva je ikona pop kulture koju percipiraju i prihvaćaju podjednako starije i mlađe generacije.

Bogata diskografija broji im čak 11 studijskih albuma na kojima stoluju sada već evergreen hitovi nastali od 80-ih godina naovamo. S aktualnog i Porinom ovjenčanog albuma „Digitalno nebo“ ljetos je predstavljen videospot za surf-punk singl „Banana“.

Psihomodo Pop – „Banana“

ULAZNICE
Broj ulaznica ograničen je na 300, a prilikom kupnje je potrebno ostaviti ime, prezime i kontakt. Evidencija se čuva 14 dana od koncerta. Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 100 kuna, dok će na dan koncerta biti potrebno izdvojiti 120 kuna. Pretprodajno mjesto je Dirty Old Shop (Tratinska 18 i online).

SATNICA I VAŽNE NAPOMENE
Vrata se otvaraju od 19h, koncert počinje u 20h, a kraj u 22h. Sukladno preporukama i odlukama Stožera za civilnu zaštitu na samom ulazu vodit će se pisana evidencija svih prisutnih te mjerenje temperature. Poseban naglasak stavljen je na važnost odgovornog ponašanja uz održavanje fizičke distance i preporuku nošenja maski na samom događaju.

Koncert organizira Dostava Zvuka.