Iskoristite izvanrednu priliku i napunite svoje vinske podrume

S početkom jeseni raste i interes za vinima, stoga je SPAR za sve ljubitelje dobre kapljice pripremio veliku akcijsku ponudu koja traje do polovice listopada, a u kojoj vinoljupci mogu pronaći brojna kvalitetna vina po akcijskim cijenama.

U INTERSPAR vinotekama kupci tako, osim standardno bogate ponude vina, trenutno mogu pronaći i više od 200 kvalitetnih vinskih etiketa i pjenušaca po akcijskim cijenama, od kojih su pojedina snižena i više od 30 posto. Osim pojedinačnih pakiranja, SPAR je za svoje kupce dodatno pripremio i dodatni popust od 10 posto za kupnju šest butelja vina po izboru.
Na policama INTERSPAR-a mogu se pronaći vina brojnih hrvatskih i inozemnih vinarija za svačiji ukus, a od toga je više od 60 svjetski nagrađivanih.

Iz Istre tako na police INTERSPAR-a stiže više od 30 vina poznatih istarskih vinarija koje će se izvrsno sljubiti s jelima na bazi morskih plodova, bijelog mesa i laganijih sireva poput Veraldine malvazije Istriana te nagrađivanog Matoševićevog Grimalda. U posebnoj ponudi nalazi se i Decanterovim zlatom ovjenčana malvazija Rossi te srebrom Veraldina Ambra.

U akcijskoj ponudi nalazi se i više od 40 kvalitetnih dalmatinskih vina koje će dodatno obogatiti kućnu vinoteku kao što su nagrađivani Matuškov Dingač ili Zurin Grk s Korčule koji spada u autohtonu dalmatinsku bijelu sortu te ga proizvodi tek desetak vinarija.
Ljubitelje kontinentalnih vina u INTERSPAR-u pak očekuje više od 60 vinskih etiketa po povoljnim cijenama, a među njima se ističu Graševina premium vinarije Antunović i Miraz Frankovka te Kolarićev Pinot Sivi.

Prijelaz na ekološku proizvodnju sve više postaje trend u vinskoj industriji, a upravo se velik broj takvih hrvatskih i inozemnih eko vina nalazi i na policama INTERSPAR hipermarketa. Nositelj srebrne Decanterove medalje – Kalazić Rajnski rizling i Graševina, Rizmanov plavac Brime s Komarne, Korlatov Merlot iz Dalmacije, Plavac Premium eko i Enjingi Graševina te Venja samo su neka od hrvatskih vina ekološke proizvodnje koja SPAR nudi u svojim trgovinama.

SPAR kontinuirano proširuje svoju vinsku ponudu, a odnedavno je obogaćena i novim vinima kao što je i Gran Teran Morena Coronice koji se više od deset godina nalazi na listi najcjenjenijih vina.