Dorina s novim okusima i uz novu poruku – Prelomi!

Baš kao što je čokolada puna malih i velikih kockica, tako je i život satkan od malih i velikih trenutaka. Maleni trenuci nekomu mogu biti veliki, kao što veliki nekomu mogu biti mali, no nije ni bitna veličina, već njihov značaj. Svojom novom porukom Prelomi! omiljeni čokoladni brend Dorina poručuje da je uvijek uz svoje potrošače kako bi ih inspirirala, potaknula i ohrabrila u svim prijelomnim trenucima, od djetinjstva do odrasle dobi.

Svi pamtimo velike trenutke u svojem životu, primjerice kad smo se usudili pokazati osjećaje osobi koja nam se sviđa, ohrabrili promijeniti posao ili karijeru, napravili nešto sasvim ludo i spontano ili odlučili da nećemo odustati čak i kad je izgledalo nemoguće, kad smo odlučili jednostavno – prelomiti. Novom porukom želimo istaknuti da je Dorina uz svoje potrošače u svim važnim životnim situacijama, kad moraju prelomiti i donijeti bitnu odluku, kad se nalaze na prekretnici i upuštaju u neku novu avanturu“, izjavila je Marina Knežević, marketing manager za diviziju kakao proizvoda i impulsa.

Novu poruku Prelomi! prate i tri nova okusa čokolada Dorina, koji će se osobito svidjeti ljubiteljima keksa u čokoladi. Za ljubitelje belgijskog keksa i zamamnih aroma koje donosi zima, Dorina Speculaas bit će pun pogodak zahvaljujući bijeloj mliječnoj kremi i keksu začinjenom cimetom, klinčićem, muškatnim oraščićem, đumbirom, pimentom, korijanderom i kardamomom. Ljubitelje legendarnog keksa Domaćica zasigurno će oduševiti Dorina Domaćica tamna, koja donosi kombinaciju tamne čokolade s čokoladnom kremom i keksom s kakao prahom, kao i Domaćica malina koja otkriva kombinaciju keksa i bijele čokolade s bijelom kremom i komadićima sušene maline. Novi okusi dolaze i u novom ruhu u kojem im se pridružuju i već poznate Dorine s keksima – Dorina Domaćica original, Dorina Jadro, Dorina Napolitanke i Dorina Choco Napolitanke.

Čokolade Dorina dolaze u dvadesetak različitih okusa te se odlikuju vrhunskom kvalitetom i prepoznatljivim okusom, a pripremaju se isključivo od biranih zrna kakaa iz Gane, zemlje najkvalitetnijih uzgajivača i proizvođača kakaovca na svijetu, pri čemu Kraš inzistira na zrnima glavne berbe. Kakaovac se s pravom naziva superhranom jer sadrži više od 300 različitih nutrijenata, dok je čokolada bogata mineralima poput fosfora, magnezija, željeza, kalija i cinka, nizom vitamina skupine B, vitaminom E i beta karotenom. Pomaže u usporavanju procesa starenja, čuvanju organizma od srčanih oboljenja te regulaciji dotoka krvi u mozak i srce, kao i u regulaciji razine šećera u krvi te snižavanju razine kolesterola. Naposljetku, sadrži antidepresivne spojeve pa može inspirirati, usrećiti i utješiti.