U novu školsku godinu valja zakoračiti u novim tenisicama

Iako je još mnogo neizvjesnosti oko početka školske godine, nevezano uz to na koji će ona način započeti, osim bilježnica i knjiga, prvi školski dani najčešće su rezervirani i za kupnju nove obuće. Bez obzira na model, tenisice i ove jeseni ostaju visoko na ljestvici obaveznih modnih trendova.

Police u Mass trgovinama spremne su za početak nove školske godine. Na jednom mjestu pronaći ćete kvalitetnu, udobnu i dječjim stopalima prilagođenu obuću, a koja će zadovoljiti potrebe vašeg školarca ili školarke.

Od modnih i sportskih tenisica, elegantne obuće kao što su balerinke, do kvalitetnih kožnih papuča s gumenim potplatom koje školarcima daju potrebnu stabilnost za trčanje po školskim hodnicima, pa sve do gumenih čizama za bezbrižno skakanje po školskom dvorištu tijekom prvih kišnih dana. Školarce će oduševiti raznoliki izbor modnih tenisica koje su idealne za sve modne kombinacije – za djevojčice koje vole haljine i tajice i za dječake u kratkim hlačama i trenirkama.

Tenisice za odlazak u školu i za poslijepodnevnu razbibrigu ove su sezone u znaku šljokica, koje su uz metalne detalje te cvjetne i geometrijske uzorke, glavni dodatak na obući. U modi su također i klasični modeli tenisica kao i još popularne »chunky«, robusne tenisice.