Ovoljetni must-have proizvodi za party na otvorenom

Ležerno, opušteno, sunčano, razigrano, obojeno – samo su neki od pridjeva koji neodoljivo asociraju na ljeto. Jedan od njegovih najljepših sastojaka su druženja s najmilijima na otvorenom koja nerijetko započnu u poslijepodnevnim i spontano se protegnu do ranojutarnjih sati. Bila to zabava na balkonu, u vrtu ili pak roštiljanje u stražnjem dvorištu, ugodnu atmosferu dodatno će ‘začiniti’ namještaj i dekorativni dodaci. Razgovarali smo sa stručnjacima za dizajn iz tvrtke IKEA koji su nam otkrili ovoljetne must-have alate za zabave na otvorenom koje će oduševiti sve okupljene.

Za ljetni party u vrtu
Filmski maraton u vrtu ili rođendanska proslava s prijateljima i obitelji, bit će još udobniji uz modularne sofe i jastučiće. Preporučujemo ÄPPLARÖ modularnu sofu koju će lijepo nadopuniti KUDDARNA jastuk za sjedište. Ako se zabava nastavi duboko u noć, dobro će doći i solarna rasvjeta, a osobito je dojmljiva ona u šarenim tonovima iz linije SOLVINDEN koju možete objesiti na okolna stabalca.

Za zabavu u stilu Kariba
Egzotičnost tropskih područja i njihovih neodoljivih uzoraka bili su inspiracija u stvaranju razigrane, ograničene kolekcije SOLBLEKT. Ljeto je bijeg od svakodnevnog života i potraga za pustolovinama, istaknule su njezine kreatorice, a uz SOLBLEKT zajamčen je odlazak na Karibe, neovisno o tome koliko blizu svog doma pripremate zabavu. Intenzivirajte atmosferu uz pomoć svijeća VÄLDOFT koje neće samo izgledati lijepo, nego će i ispuniti zrak svojim upečatljivim mirisima, dok uz pomoć zvučnika SYMFONISK možete zaplesati uz zarazne karipske ritmove.

Večera za najdraže na balkonu
Bez obzira na veličinu, svaki balkon može postati ugodno mjesto za večere s najdražima. Kao i za vrtne zabave, klupa, sklopivi stol i stolice iz linije ÄPPLARÖ bit će prikladna scenografija za intimnija druženja. Za udobno sjedenje pomoći će JÄRPÖN/DUVHOLMEN jastuci, a ako tijekom večeri malo zahladi, dobro će doći i pokoji pokrivač. Ne zaboravite ni na ugođaj koji će stvoriti solarna rasvjeta – i sve je spremno za uživanje u dobroj hrani i društvu.

Roštiljanje u stražnjem dvorištu
Neizostavan ljetni sastojak je i roštilj, a roštiljanje s društvom bit će još lakše uz ÄPPLARÖ / KLASEN roštilj na ugljen. Opremljen kotačićima, lagan je za premještanje gdje god nam zatreba. Kako bi vam bio nadohvat ruke, sav potreban pribor možete odložiti na zidnu ploču ÄPPLARÖ.
Na roštiljanju se ponekad zna pojaviti više ljudi nego smo predvidjeli, pa će u tim trenucima biti korisne ÄPPLARÖ klupe za odlaganje. Jednostavno ih je pretvoriti u udobno mjesto za sjedenje – dovoljno je na njih dodati HÅLLÖ ukrasne jastuke. A kada gosti odu, sve stvari možete jednostavno pospremiti u klupu kako bi bile spremne za sljedeći vikend.

Opuštene večeri na balkonu
I na kraju, postoje dani kada se jednostavno želimo samo opustiti. Uz malu dozu kreativnosti i multifunkcionalnih rješenja, odmor na balkonu je zajamčen. Klupa sa sjenicom SVANÖ može postati sve što ti treba – u jednom trenu se iz mjesta za pohranu stvari poput knjiga, jastuka i prekrivača, može pretvoriti u mjesto za uzgajanje biljaka ili naprosto za opuštanje.
Ako svoj kutak za opuštanje poželite podijeliti s najdražima, dodatni prostor za sjedenje pružit će i sklopivi stolac SOLBLEKT kojeg lako možete sklopiti kada vam ne bude više potreban. Kako biste naglasili ljetnu atmosferu, dodajte i pokoju solarnu visilicu, živahne tekstile, a dojmu će doprinijeti i viseće tegle za biljke, poput one SKURAR ili DRUVFLÄDER.