Ljetni modeli koji će svakog oduševiti

Osim ”najtoplijeg”, ljeto zasigurno nosi titulu i ”najfotogeničnijeg” doba godine. U svemu vidimo dobar Instagram kadar; bilo da se radi o prvom ulasku u more, ispijanju omiljenog ljetnog napitka na vrućim gradskim asfaltima ili ležerni(ji)m scenama u uredu. Sve to dobra je kulisa za pokazati i pomno odabrane modne kombinacije; opušteni i lagani stylinzi prizivaju na još opuštenije i laganije modele na nogama, a pravilo u njihovoj kombinaciji je da pravila nema. Jednostavno, svaki dobar par sandala, japanki i natikača ide uz baš svaki prozračni kombinezon, lepršavu haljinu i kupaći kostim. Da ova tri najpopularnija ljetna modela obuće ne ostavljaju prostor nijednom četvrtom modelu, dobro znaju neki od najpopularnijih brendova u ShoeBeDo dućanima.

I ove sezone, tu je kultni Pepe Jeans model natikača, po čijim se bojama ”ravnaju” mnogi ljetni stylinzi na popularnoj špici. Jednako prepoznatljiv je i adidasov model, čije prugice u kombinaciji s preplanulim tenom tradicionalno, iz godine u godinu, zavladaju društvenim mrežama. ‘Nogu uz nogu’ adidasovim modelima, ove sezone su i Desigual i Puma, dok u kategoriji japanki tron i dalje čvrsto drže najpopularnije (i najšarenije) japanke na svijetu – one modnog brenda Havaianas. Za coolerski mood pobrinuo se brend koji mnogobrojne obožavatelje diljem svijeta ima posebno među surferima koji dobro znaju što je udobnost – Reef. Za nešto mirnije uživanje u moru i suncu, tu je Crocs, koji se pobrinuo da se njegovi obožavatelji ne osjećaju samo udobno, nego i jako trendi. A za sve one koji su još uvijek dežurni u uredima, Art, Skechers i Replay predstavili su modele sandala koje će se savršeno uklopiti u svaku ljetnu i ležerniju poslovnu kombinaciju.

No prije nego li odete na plažu, špicu ili među radne kolege, za svoj idealni ljetni par, koji izgleda odlično čak i bez popularnih filtera, posjetite novi ShoeBeDo webshop www.shoebedo.com, koji će vas svojom ponudom i popustima oduševiti ugodnije i od najfinijeg osvježavajućeg ljetnog koktela.