Peglanje – dosada ili opuštanje?

Jeste li među onima koji rado izbjegavaju peglati i čekate da se nakupi brdo odjeće do trenutka kad nemate drugog izbora nego uzeti peglu u ruke? Ili ste ipak među onima koje peglanje opušta jer dok to radite usput poslušate dobru glazbu ili pogledate nastavak omiljene serije?

Oni koji ne vole peglati možda budu isfrustrirani jer „te zgužvane košulje“ nikako da se ispeglaju kako spada. Peglanje dugo traje, a koliko god truda uložili uvijek negdje vidite nabore koji se ne mogu ispeglati do kraja. Zašto je tome tako? Odgovor su potražile poznate dame s hrvatske estradne scene.

Na društvenim mrežama svoje iskustvo s peglanjem podijelile su glumica i scenaristica Jelena Veljača koja se našla u timu onih koji malo manje uživaju u peglanju #danashodamzgužvana i bivša TV voditeljica Nevena Rendeli Vejzović koja je bila u timu #danashodamspeglana kojeg čine svi oni koji nalaze relaksaciju u tom kućanskom poslu.

Tijekom razgovora, Nevena i Jelena došle su do zaključka kako iskustvo peglanja ovisi o tome kakvu tehnologiju koristite pa se Nevena pohvalila svojom Philips PerfectCare Elite Plus parnom postajom koju će Jelena tek početi koristiti.

Savršeno izglačana odjeća s pametnim intuitivnim glačanjem jedan su od razloga zbog kojeg Nevena uživa u lakom i brzom peglanju. PerfectCare Elite Plus je najsnažniji i najbrži generator pare na svijetu s izuzetnom laganim glačalom i pametnim automatskim načinom rada. Tijekom peglanja nije potrebno namještati temperaturu jer pametna tehnologija parne postaje OptimalTEMP omogućuje glačanje bilo koje tkanine, od trapera do svile bez progorijevanja. Ako zaboravite na peglu i ostavite je vodoravno na odjeći ili dasci za glačanje neće doći do sagorijevanja i sjajnih tragova. Možete biti bezbrižni.

Pametni senzor DynamiQ točno zna kada se i kako glačalo pomiče i osigurava generiranje snažnog mlaza pare gdje je najpotrebnije. A još bržem uklanjanju nabora ide u prilog i to što je pegla veoma lagana pa glačalo besprijekorno klizi. Tako je lagano da je čak i parno glačanje u uspravnom položaju izuzetno lako.

Uz svu tu tehnologiju koja radi za vas, prelazak iz tima #danashodamzgužvana u tim #danashodamspeglana bit će lak i brz. Kao i peglanje odjeće.